Szerintetek milyen a melegek általános lelki világa?
Női ruhákat sem hordanak, nem is tudom, az illető hol járt. Esetleg az alterego klubban, de ott is csak az előadók, és azokat transzfesztitának hívják.
De ha már a sztereotípiáknál tartunk, a leszbikusokról azt tapasztaltam, hogy gorombák, nagyképűek, és általában lenézik a férfiakat. Sokszor ápolatlanok, vagy elhízottak. Olyan tipikus leggonoszabb tanítónéni típus, akitől az iskolában mindenki retteg. Na jó, találkoztam már nagyon jófejjel is, de az a kevesebb.
6-os, te miféle melegekkel találkoztál eddig?
Nagyon általánosító amiket a melegekről írsz, főleg, hogy én nem vagyok ilyen, de tudom kikről írsz. Az olyanokat messze elkerülöm, utálom az áskálódó, hazug, egoista fiúcskákat, akik amúgy olyan rondák.
A legtöbb meleget akit ismerek azok adnak magukra és igényesek. Drogos, alkoholista melegeket elítélem és ilyeneket kerülök is.
Az átlag magyar meleg lelkivilág, ha sztereotíp oldalról érdekel: megjátszós, alig várja a Tütü/Alterego/Hello bulikat hogy falak közt kiélje magát a legjobb ruháját felvegye és aztán élje az elnyomott hétköznapi életét.
A sztereotipikus leszbikusok, akiket ismerek:
közönségesek, nyeglék, ígénytelenek, lekezelők, lenézik a melegeket, az el sem jut a tudatukig, hogy ők is a saját neműket szeretik, szóval sorstársak. Nem mernek kezdeményezni másik leszbikus fele, állandó kétségek.
na most attól hogy valaki olyanokat tapasztalt amivel a melegeket csak rossz jelzőkkel lehetne jellemezni, az nem azt jelenti hogy általánosítani kell..a te körödben találkoztál olyanokkal, honnan tudod biztosra hogy minden más meleg is ilyen? mert én például nem vagyok sőt..gyökeres ellentéte..az én lelki világom is többnyire olyan mint a többi emberé..
nem azért de számomra ez egy nagyon provokatív kérdés volt, bár most látom már nem mostani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!