Nektek nincsenek perverz emlékeitek az általános iskola alsó tagozatából?
Ha a tanárnéni a lányokat nézi, akkor nem hinném, hogy az perverz lenne, egyszerűen csak felügyeli az öltözőt.
Nálunk 25 fiú volt, és a tanárbácsi nem engedett el minket fürdés nélkül a következő órára. 3 zuhanyzó volt. És nem egészen 15 perc az átöltözésre és fürdésre. Ha mindenki kényelmesen csinálta volna, egy óra alatt sem végzünk. Ezért ő irányította a fürdést. Ott állt a zuhany tálca mellett. Mi meg sorban álltunk derék köré csavart törölközővel és hallgattuk ahogy az öreg öblös hangján dirigál:
"Kiáll! Beáll! Szappanoz!"
Így átlagban 7 perc alatt 25 fiú lefürdött 3 tusoló alatt.
Egyikünket sem az izgatott, hogy most milyen perverz.
Érdekes, hogy benned így maradt meg az emlék.
nekem van.
soha nem értettem h a felnőtt óvónőnek miért lóg ki a lába közül a alsónadrágjából a szőr...
mindig nekitoltam a lábának a kiskocsit, vagy kamiont, és akkor felnéztem, h épp milyen színű gatya van rajta...és mindig szőrös-e...
egyszer emlékszem,nagyon jó kedve volt az óvónéninek, és hallgatkolóztam, h miről beszélnek...a társával. megtudtam h este randija lesz, és nagyon izgul...délutáni szabad foglalkozáson, megint a lábának toltam a kiskocsit, ő már tudta h biztos csak ez a szerencsétlen kisgyerek lehet, és akkor felnéztem a szoknyája alá...egy vékony csíkot láttam, ami szinte semmit sem takart, két dudor oldalra kilógott belőle, és szőr sem volt sehol...
pár év múlva tudtam meg mit láttam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!