Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nálatok is így megy suliba...

Nálatok is így megy suliba esetleg munkahelyen?

Figyelt kérdés
Amint elkezdődött a suli néhányan full betegen bejönnek és rá 2 napra mindenki elkapja tőlük. Nekem nincs jogom a legjobb barátnőmnek megmondani, hogy mikor jöjjön suliba, és mikor ne, de most úgy kezdte a sulit h végig köhögve tüsszögve ült mellettem. Sajnos hétvégére sikeresen elkaptam tőle én is...Máshol is ilyen betegeskedéssel indul a szeptember?

2013. szept. 8. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk nincsen ilyen betegedések.Aki beteg az otthon marad.
2013. szept. 8. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is sok beteg volt az irodában, de megfázás, úgyhogy nem fertőztük egymást.
2013. szept. 8. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is most 2 hétig volt leállás mert nem volt annyi munka így sokan elszoktak a munkától és most csütörtökön egyik kollégám betegen jött be dolgozni a főnököm elengedte volna szabira mondta hogy ebből ne csináljon ügyet, de nem akart menni és most én is ugyanúgy elkaptam tőle. Táppénzre nem akarok menni mert akkor anyagilag megint padlón leszünk jövőhónapba, szabimból meg van 5 nap amiből 1-et novemberbe veszek ki, a többi me kell a karácsonyi szünetre.

Ez van, kénytelen vagyok én is dolgozni, csak én figyelek arra hogy ne kapják el tőlem.

2013. szept. 8. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen végig ez ment, nem csak szeptemberben, és a munkahelyemen is.
2013. szept. 8. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel mindenki fél, hogy kirúgják, naná, hogy félholtan is bemegy dolgozni. Pláne, akinek kisgyereke van, mert az amúgy is sokat hiányzik a gyerek miatt.
2013. szept. 8. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az is otthon marad aki nem beteg...
2014. máj. 11. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!