Szerintetek milyen a melegek általános lelki világa?
Hát ez fura. Én inkább azt figyeltem meg, hogy sok meleg lány barátokkal veszi körül magát, és lazán elhülyéskedik velük. Az, hogy veled hogy viselkednek a meleg haverjaid, az lehet csak rád igaz, mert éppen felvettél valamilyen szerepet velük. A legobb csaj verseny is csak egy játék lehet veled. Bár igaz, vannak akik elég beképzeltek, és azt hiszik, hogy ők milyen "igényesek", aztán csak sznobok, vagy kisebbrendűségi komplexusuk van.
Igen, sokan alapból is csak szexet akarnak, mert nem tudnak megbízni a többi melegben, vagy önértékelési gondjuk van.
A leszbikus válaszolót meg nem értem, ismerek pár meleget, de hogy büdösek lennének, azt nem tapasztaltam. Inkább túlságosan is adnak a külsőre.
Az, hogy mit vágnak le udvarlás címen szerintem semmi, amit a heteró férfiak lenyomnak a nőknek, miközben vigyorognak, mert szemük előtt lebeg, hogy dugás lesz a vége. A különbség, hogy a melegek ezeken átlátnak, mert maguk is olyanok, hacsak nem vesznek fel valami szélsőséges aktív-passzív szerepet, a csajok viszont beveszik.
Na jó, van egy csomó meleg haverom, aki aztán tök normális, meg párkapcsolatban él, csak az olyat nem a bzibárban kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!