Melegek között tényleg gyakoribb a balkezesek aránya? Ezt olvastam egyszer valahol, elvileg a melegek között is több a jobbkezes, de több a balkezes, mint a heteróknál. Én balkezes vagyok és meleg.
Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 02:49
1/9 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy a melegek 39%-kal nagyobb eséllyel lesznek balkezesen,minta heterók!:D
Ki,melyik?:)
2013. nov. 22. 03:01
2/9 anonim válasza:
Meleg vagyok, és úgy tudom hogy a melegek mind2 agyféltekéjüket használják. Én jobbkezes vagyok, de kiskoromban amikor kezdtem az írást balkezes voltam csak valamiért anyáék erre szoktattak át...
3/9 anonim válasza:
2-es: Az emberek normális esetben (értsd: mindenki rajtad kívül) használják mindkét agyfélteküket. Ha nem használnák, akkor halottak lennének. Ennek semmi köze a melegséghez, inkább csak ahhoz, hogy milyen kevés eszed van, hogy ilyeneket elhiszel.
4/9 anonim válasza:
minden ember mindkét agyféltekéjét használja... :D XD
5/9 anonim válasza:
rengeteg meleg ismerősőm van 95%-uk jobbkezes
6/9 anonim válasza:
Én kétbalkezes vagyok.
Ez dobhatja meg a statisztikát.
7/9 anonim válasza:
én is meleg vagyok de én jobb kezes :)
8/9 anonim válasza:
A művészvilágban sok meleg van, és csak visszafelé következtetek
A balkezesek kreatívabbak, így sok balkezes művész van, és a művészvilágban meg sok a meleg
9/9 anonim válasza:
Nekem is meleg ismerősöm balkezesnek született, csak átszoktatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!