Miért lehet ez? Miért gyűlölöm a nőket?
Nő vagyok, mégis utálom a nőtársaimat. Egyszerűen nem bírok velük egy légtérben lenni, idegesít minden mozzanatuk, pillantásuk. Nincsenek barátaim sem emiatt. Csak az a baj, h nem tudom miért. van még vki úgy mint én?
köszönöm
22/L
ha átlagos valaki, kizárt hogy férfiként nézzenek valakire, kapcsolatot lehet, barátit! kinek kell az? főleg ha tetszik is.. van válaszg
tékuk bőven, mindig a legjobbra mennek, és ez így igaz! valamilyen szinten megértem a kérdezőt, át tudom érezni. még a nők átlagosan is, kapnak partnert erőfeszítés nélkül! egy átlagos férfiaknak (ha átlag alatti esélye sincs) gyereknap ha összejön valami, esetleg útszéli? még a szexért is pénzt kapnak. nem kell csinálniuk semmit, minden az ölükbe hull, csak csinosnak kell lenniük..
az első három válasz érdekes. nem is gondoltam volna hogy sok ilyen lány van még manapság. bár sejtettem, mert az ilyenek nem élnek nagy társasági életet.
persze ha ugyanezeket egy férfi mondja akkor impotensaggszűz csalódottnőgyűlölő.
"azok a lányok, akikkel összehoz a sors, már mind gyanakvó idegroncsok"
jó neked, én csupa naiv libát látok.
"Hát a pszichomókusbácsi azt mondaná, hogy "
a pszihomókusok áltlaában embert könyvben látnak először és maguk is kezelésre szorulnak.
"Így is túl sokan hisznek a nemi sztereotipiáknak, amik károsan hatnak mindenkire (férfiakra is!!)"
az a probléma, hogy eddig nem sok cáfolatot láttam a "sztereotípiákra", és a tagadás (pl modern feminizmus) sokkal több problémát okoz, mint az, hogy mit gondolunk a lányokról. ugyanakkor vanank olyan sztereotípiák amiket meg pont feléleszteni próbálnak egyesek.
szerintem utálkozni mindenkinek joga van, amíg nem fenyeget vele másokat.
de van egy olyan érzésem hogy te csak magadra ismertél és ezért zavar a dolog.
meg azért mert nem lehet rájuk kenni hogy csalódottimpotens pasi.
"nem kell csinálniuk semmit, minden az ölükbe hull, csak csinosnak kell lenniük.."
a lényeg inkább ababn van hogy automatikusan csinos lesz mindenki aki egy 5-10Eftos festőkészletből kipingálja magát.
az, hogy a férfiak erre ugranak, számomra szégyen.
és eből következik midnen más, a beképzeltség, az irigykedés, stb. az a baj hogy a mai nők nem nélkülöznek eleget ahhoz, hogy nők legyenek. legalább is a többség biztos nem. nevelést meg nem kaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!