Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Unom és kezd a hátrányommá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unom és kezd a hátrányommá válni az, hogy, hogy ugyanúgy gyűlölöm és megvetem a nőket mint Pai Mei a Kill Bill-ből. (? )

Figyelt kérdés

Tehát a gondolat ami eszembe jut 1 nőről az, hogy

1. Ribanc

2. jól meg kell verni, hogy tudja, hogy hol a helye.

3. az anime lányok természetesen kivételek mindezek alól.

őket nagyon bírom....főleg sakurát a narutobol.

nagyon nagy a baj?

19f

2012. jan. 24. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
elég baj, hogy ezt gondolod a nőkről...
2012. jan. 24. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg nincs sok real-life tapsztalatod velük...
2012. jan. 24. 22:28
 3/10 A kérdező kommentje:
egyszer egy 13 éves "prosti" felajánlotta, hogy "megcsinál" na, de visszautasítottam.
2012. jan. 24. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Én megértelek, de ez tényleg nem egészséges.

Nekem is gyakran megfordul a fejemben 1. és a 3. opció, de verni nem szeretnék senkit sem, viszont ribancozni sokat szoktam, már annyira sokat csalódtam a mai lányokban és oly sokat ártottak nekem és ártanak ma is, meg persze ott vannak az anime lányok, de az én értelmezésemben most ide vehetjük a kedves, félénk, csendes, aranyos lányokat is, na őket imádom, csak épp közel nem tudok kerülni hozzájuk,mert én is félénk, gátlásos, csendes fiú vagyok idegenek előtt általában.

Sajnos sok a probléma a mai lányok fejében. Írhatnék regényt, de most próbálom rövidre fogni.

Ugye ott van a média, ami nagoyn rossz hatással van rájuk, sok a rib@nc, meg sok a néger hapsikra hajt, mert azt látják a TV-ben, hogy menő néger meg nagy f@sz az igazi, ami kell, meg a hülye divat meg a sok meleg stb.

Fáj a fejem, befejeztem, valaki folytassa. :D

22/F

2012. jan. 24. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyi az összes tapasztalatod, akkor tényleg nem sok.. Nem volt még soha barátnőd??
2012. jan. 24. 22:32
 6/10 A kérdező kommentje:

még soha nem volt, barátnőm.

a regényesnek igaza van.

annyi hentait és ecchi animét néztem már, hogy asszem megtelítődtem.

2012. jan. 24. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keress egy barátnőt! Pl. adja magát, hogy egy olyan lány személyében aki szintén anime rajongó.

További kudarcok elkerülése végett: nem fogsz olyan lányt találni, aki egyszerre gyönyörű, kedves, megérted magad vele, jól érzed magad vele stb. Valamelyik igényből muszáj leadni, szerintem sok pasi itt rontja el!

2012. jan. 24. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja és még az, hogy a ribanc jelzőt általában olyan lányok kapják akik jól néznek ki és ez már túlságosan a fejükbe szállt.. Ha semmi közeli tapasztalatod nem volt lányokkal, nem csoda, hogy csak őket veszed észre. Szóval pont ne ilyeneket keress, így viszont nem fogsz bálkirálynőt találni. Valamit valamiért.
2012. jan. 24. 22:42
 9/10 A kérdező kommentje:
esetleg rózsaszín hajút merre találhatnék?
2012. jan. 24. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha így utálod a nőket,költözz Japánba,ott biztosan megtalálod a helyed.
2012. jan. 25. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!