Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom és kezd a hátrányommá válni az, hogy, hogy ugyanúgy gyűlölöm és megvetem a nőket mint Pai Mei a Kill Bill-ből. (? )
Tehát a gondolat ami eszembe jut 1 nőről az, hogy
1. Ribanc
2. jól meg kell verni, hogy tudja, hogy hol a helye.
3. az anime lányok természetesen kivételek mindezek alól.
őket nagyon bírom....főleg sakurát a narutobol.
nagyon nagy a baj?
19f
Én megértelek, de ez tényleg nem egészséges.
Nekem is gyakran megfordul a fejemben 1. és a 3. opció, de verni nem szeretnék senkit sem, viszont ribancozni sokat szoktam, már annyira sokat csalódtam a mai lányokban és oly sokat ártottak nekem és ártanak ma is, meg persze ott vannak az anime lányok, de az én értelmezésemben most ide vehetjük a kedves, félénk, csendes, aranyos lányokat is, na őket imádom, csak épp közel nem tudok kerülni hozzájuk,mert én is félénk, gátlásos, csendes fiú vagyok idegenek előtt általában.
Sajnos sok a probléma a mai lányok fejében. Írhatnék regényt, de most próbálom rövidre fogni.
Ugye ott van a média, ami nagoyn rossz hatással van rájuk, sok a rib@nc, meg sok a néger hapsikra hajt, mert azt látják a TV-ben, hogy menő néger meg nagy f@sz az igazi, ami kell, meg a hülye divat meg a sok meleg stb.
Fáj a fejem, befejeztem, valaki folytassa. :D
22/F
még soha nem volt, barátnőm.
a regényesnek igaza van.
annyi hentait és ecchi animét néztem már, hogy asszem megtelítődtem.
Szerintem keress egy barátnőt! Pl. adja magát, hogy egy olyan lány személyében aki szintén anime rajongó.
További kudarcok elkerülése végett: nem fogsz olyan lányt találni, aki egyszerre gyönyörű, kedves, megérted magad vele, jól érzed magad vele stb. Valamelyik igényből muszáj leadni, szerintem sok pasi itt rontja el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!