Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hogy azokat a nöket gyülölöm akiket még a párom a kapcsolatunk elött lefektüdt?
nem tudom,de van egy lány aki a párommal volt egy éjszakás kalandjuk még ezer éve,de ezt a lányt gyülölöm a párom, azt mondta hogy azért van ez mert azokat a lányokat utálom akivel ö lefedüdt! de ez a lány ugy néz mindig a párromra mint az istennre vagy nem is tudom.
de a párom is visszavágott hogy akkor én akikkel eddig voltam ö miért nem utálja??
én azokkal nem is tarom a kapcsolatott de ez a lány már ''családtag'' mert anyósóm imásja öt és ugy tekint rá mint a lányára de a lánynak már férje van meg gyereke!
de lányt ku*ának tartom mert elöször a párom öccsével járt és utána meg a párom megdugta,csak mikor ez az eszembe jutt akkor kicsit de megundorodok a párromtól
ez annyira bonyolult hogy jobb-rosszabb az eggy- szereted a parod de vakul. ritka teremtes akibe csak annyi a becsület hogy kepes az öcse csajjaval dugni.
meg a haveromeval se....!
-tepedig azert utalod mert rajöttel hogy ö mire-kire pajazik(marmint a csajszika)
Akkor csak azért utálod, mert egy kur*va, ha miközben a barátod öccsével járt, a barátoddal is volt.
Szerintem ettől ne undorodj a barátodtól, mindenki életében van ilyen rész, amikor mások számára erkölcsileg kifogásolható dolgot tesz, a barátod számára ez volt az.
Szia!
Az én párom életében is volt olyan, hogy megdöngetett egy csajt kétszer is, és nem is jártak (viszont a csajnak volt párja). És pont előttem (mármint mielőtt elkezdtünk volna járni). De elmondta nekem. Amúgy meg az a csaj átlagon aluli sztem, meg most már ő is azt mondja, h egy "disznó" (kissé el van hízva). A csajnak sokáig tetszett még a párom, de ő szerencsére nem foglalkozott vele.
23/Nő
az én párom mondta hogy mikor megtörtént kötzük az aktus akkor azt mondta hogy szar volt vele(béna volt a csaj)
de pont tegnap beszéltem vele róla és azt mondta hogy nem emlékszik már hogy milyen volt mert be volt rúgva
szerintem csak kamuzott nekem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!