Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Hogy azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Hogy azokat a nöket gyülölöm akiket még a párom a kapcsolatunk elött lefektüdt?

Figyelt kérdés

nem tudom,de van egy lány aki a párommal volt egy éjszakás kalandjuk még ezer éve,de ezt a lányt gyülölöm a párom, azt mondta hogy azért van ez mert azokat a lányokat utálom akivel ö lefedüdt! de ez a lány ugy néz mindig a párromra mint az istennre vagy nem is tudom.

de a párom is visszavágott hogy akkor én akikkel eddig voltam ö miért nem utálja??

én azokkal nem is tarom a kapcsolatott de ez a lány már ''családtag'' mert anyósóm imásja öt és ugy tekint rá mint a lányára de a lánynak már férje van meg gyereke!

de lányt ku*ának tartom mert elöször a párom öccsével járt és utána meg a párom megdugta,csak mikor ez az eszembe jutt akkor kicsit de megundorodok a párromtól

2010. máj. 12. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is utálnám azokat a nőket, akikkel a párom eddig lefeküdt...sőt egyet én is különösen utálok...bár az sem biztos, hogy lefeküdtek, csak több mint valószínű, de nem kérdeztem rá. De szerintem jobb is, ha nem gondolok bele ilyesmikbe, meg nem is kérdezek semmit a páromtól...Minél többet tudok, annál rosszabb...
2010. máj. 12. 21:12
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én vagyok igy egyedül:D
2010. máj. 12. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:

ez annyira bonyolult hogy jobb-rosszabb az eggy- szereted a parod de vakul. ritka teremtes akibe csak annyi a becsület hogy kepes az öcse csajjaval dugni.

meg a haveromeval se....!

-tepedig azert utalod mert rajöttel hogy ö mire-kire pajazik(marmint a csajszika)

2010. máj. 12. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor csak azért utálod, mert egy kur*va, ha miközben a barátod öccsével járt, a barátoddal is volt.

Szerintem ettől ne undorodj a barátodtól, mindenki életében van ilyen rész, amikor mások számára erkölcsileg kifogásolható dolgot tesz, a barátod számára ez volt az.

2010. máj. 12. 21:24
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a tanácsokat:D
2010. máj. 12. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom életében is volt olyan, hogy megdöngetett egy csajt kétszer is, és nem is jártak (viszont a csajnak volt párja). És pont előttem (mármint mielőtt elkezdtünk volna járni). De elmondta nekem. Amúgy meg az a csaj átlagon aluli sztem, meg most már ő is azt mondja, h egy "disznó" (kissé el van hízva). A csajnak sokáig tetszett még a párom, de ő szerencsére nem foglalkozott vele.

23/Nő

2010. máj. 13. 10:48
 7/8 A kérdező kommentje:

az én párom mondta hogy mikor megtörtént kötzük az aktus akkor azt mondta hogy szar volt vele(béna volt a csaj)

de pont tegnap beszéltem vele róla és azt mondta hogy nem emlékszik már hogy milyen volt mert be volt rúgva

szerintem csak kamuzott nekem!!

2010. máj. 13. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is van egy ilyen lány a párom kurogatta rendszeresen !Ha akadt pasija akkor abba hagyták de volt hogy pasi mellett is a palimmal dugatta magát a luvnya!Na ha én ezt a nőt meglátom szívem szerint felrugnám!
2010. máj. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!