Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gyűlölöm a nőket? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyűlölöm a nőket? És miért nem tudok nélkülük élni?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit megbántani de az életben is és itt is azt tapasztalom hogy a nők álszentek, hazugok, állatiasak, ösztönlények, határozatlanok, döntésképtelenek, szolgalelküek, és hogy még a legnormálisabb nő is egy kurv%. És még sorolhatnám. Émelygek a nők válaszaitól, a rózsaszín ködtől amiben élnek, attól hogy alap természetük a férfi szolgálata, hogy csak azt tisztelik aki állatként tekint rájuk, az állandó paradoxonjaiktól stb. Mégse tudok egy nővel sem bunkó lenni, és nem tudok nélkülük élni. Miért van ez?

2013. febr. 23. 22:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
2013. febr. 23. 22:01
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem tudsz bunkó lenni, fel a fejjel!
2013. febr. 23. 22:01
 3/23 poiu ***** válasza:
Szedd magad rendbe előbb. Nem könnyű.
2013. febr. 23. 22:04
 4/23 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is tudsz bunkó lenni. És most mint férfi, kivételesen engedd meg, hogy a nők nevében szóljak: bekaphatod, hogy így általánosítasz, és lenézed a nőket. Legyél akkor meleg. Miért kellene, hogy szeressenek téged a nők, ha alapvetően ilyeneket gondolsz róluk? Egyedül ez itt a kérdés. pontozz le nyugodtan, de attól mert, hogy valaki szerencsétlen, még nem jelenti azt, hogy minden nő álszent k.rva volna.

20f

2013. febr. 23. 22:06
 5/23 anonim ***** válasza:
72%
Sírj csak tovább, semmire se fogod vinni az életben ilyen hozzáállással.
2013. febr. 23. 22:08
 6/23 A kérdező kommentje:
Félre érted 4. Az életben nem beszélek csúnyán velük, nem vagy nagyképű, megadom a tiszteletet, én vagyok a tipikus jófiú. Barátnőim 15 éves koromtól voltak/vannak, hosszabb, rövidebb ideig. Szerelmes is voltam 2X2 évig. Mégis valahogy tudatosan ezeket gondolom. De hasonlóan érzek az ilyen balf`sz lovagok iránt is mint te.
2013. febr. 23. 22:09
 7/23 A kérdező kommentje:
Nórika nem sírok. Kérdést tettem fel. De látom magadra ismertél a felsoroltak között. Szép estét neked!
2013. febr. 23. 22:10
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Kérdezd meg anyukádtól, biztosan értelmes választ fog adni, majd még puszit is, hogy milyen okos kis fiacskája van.
2013. febr. 23. 22:11
 9/23 anonim ***** válasza:
45%

Alap természetük a férfiak szolgálata? Én sajnos egyre kevesebb ilyen nőt ismerek, inkább királynőnek érzik magukat és tőlünk várják el, hogy kiszolgáljuk őket

(20/f hozzászóló, te szerintem nő vagy)

2013. febr. 23. 22:12
 10/23 anonim ***** válasza:
47%

Érdekes ez a szöveg kedves kérdező! Hát nem tudok hazudni ez egy nagy bajom, nem vagyok határozatlan, sajnos nem az érzelmeim alapján döntök, ha nem szorult némi szövetállomány

a mosogatólébe itt a nyakamon. Rózsaszín köd? Még soha nem volt benne részem, lehet akkor még hülyébb leszek, bár ezt nem hiszem, mert nem leszek ilyen. Állatként nem bántak velem, csak átnéztek rajtam. Ja és k.urva sem vagyok. Hát nem tudom a leírásnak lehet megfelelek, de eddig még nem találtam meg miben hasonlítok a leírtakra. N

2013. febr. 23. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!