Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölöm a nőket? És miért nem tudok nélkülük élni?
Szerintem is tudsz bunkó lenni. És most mint férfi, kivételesen engedd meg, hogy a nők nevében szóljak: bekaphatod, hogy így általánosítasz, és lenézed a nőket. Legyél akkor meleg. Miért kellene, hogy szeressenek téged a nők, ha alapvetően ilyeneket gondolsz róluk? Egyedül ez itt a kérdés. pontozz le nyugodtan, de attól mert, hogy valaki szerencsétlen, még nem jelenti azt, hogy minden nő álszent k.rva volna.
20f
Alap természetük a férfiak szolgálata? Én sajnos egyre kevesebb ilyen nőt ismerek, inkább királynőnek érzik magukat és tőlünk várják el, hogy kiszolgáljuk őket
(20/f hozzászóló, te szerintem nő vagy)
Érdekes ez a szöveg kedves kérdező! Hát nem tudok hazudni ez egy nagy bajom, nem vagyok határozatlan, sajnos nem az érzelmeim alapján döntök, ha nem szorult némi szövetállomány
a mosogatólébe itt a nyakamon. Rózsaszín köd? Még soha nem volt benne részem, lehet akkor még hülyébb leszek, bár ezt nem hiszem, mert nem leszek ilyen. Állatként nem bántak velem, csak átnéztek rajtam. Ja és k.urva sem vagyok. Hát nem tudom a leírásnak lehet megfelelek, de eddig még nem találtam meg miben hasonlítok a leírtakra. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!