Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölöm az ex-barátnőket?
Nem számít meddig voltak együtt es mikor szakítottak, ha az éppen aktuális párom előhozza az ex-barátnőjét akkor mély gyűlöletet érzek és betegesen féltékeny leszek. Holott nyilvan volt oka, hogy szakítottak. Mondjuk elég sok esetben bebizonyosodik hogy az illető még nincs túl az exén, de ha azt mondja túl van, akkor nem hiszem el. Egyáltalán hogy lehet "túl lenni" rajta?! 26 éves vagyok, nem randizgathatok már 16 éves szűzfiukkal...
Mit csináljak? és egyáltalán mi lehet ennek az oka?
A kérdésben a válasz:
-Féltékeny vagy, mert "aki a tied" az nem csak a tied.(Remélem érted mert elég nehéz megfogalmaznom)
-
teljes mértékben megértelek főleg mivel mindkettő exem az ex csajával csalt meg..és hiába kérdeztem tőle h ugye nem lehet h te még szereted a volt csajodat,hisz megcsaltál vele??milyen választ kaptam?Nem lehet!ne gondolkozzál hülyeségeken!!...
21/L
Én nem szoktam gyűlölni az exeket. Ők szoktam engem :D De már megszoktam xD Tök természetes tulajdonság szerintem azzal akivel te voltál most más kezét fogja (meg mását xD). Szóval ők gyűlölnek minket először és ezért kénytelenek vagyunk visszagyűlölni ez a magyarázat! Amúgy én is úgy vagyok ahogy te, szeretnék már egy exbarátnős elsőnagyszerelemsszakításon túllevő pasit.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!