Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm a nőket, hogyan lehetne ezen változtatni?
Mostanában nagyon sok sikertelen próbálkozásom volt a lányoknál,és egyszerűen semmi sem jön össze,az összes 1 igazi paraszt gyökér volt!Ezen sehogy sem tudom magam túltenni,és inkább nem is próbálkozom senkinél,hanem bunkó vagyok mindenkivel!
Tudom h ez nem helyes,de egyszerűen nem tudok már 1 nőnek sem jópofizni/kedveskedni!
Ha vki van/volt ilyen helyzetben kérem irjon!
20/F
Paraszt gyökér::)))) traktorral ment hozzád,és nem hajtotta fel az ekét?
Kitartás bátyja!!
A címre: dugj meg egyet
A szövegre: nem kell játszani senkinek a fejed és akkor nem leszel emiatt feszült, ha meg önbizalom hiányos vagy, tégy ellene
én is hasonló helyzetben vagyok.
napra pontosan két éve nincs már barátnőm, és legalább 15 lánynál próbálkoztam úgy rendesen. És az fáj a legjobban, amikor látom, hogy némelyik helyettem egy gyökér, segghüje pöćsfejt választ, aki nem is szereti és rendszeresen félrekúr...
Sajnos tényleg nincs minden rendben a mai lányokkal.
de távol áll tőlem, hogy bebuzuljak, továbbra is kitartó vagyok, mert egyszer majd meglesz az eredménye.
20/F
Ne gondolkodj végletekben, mert az sose bölcs. Létezik olyan lány akivel nem leszel bunkó és olyan is aki még bőven meg fog szpatni, ha nincs szerencséd egy és ugyanaz a személy. És ez nem egyszer lesz még mert 20 vagy, pusztán ezért :) Sose azon háborodj fel, amit nem uralhatsz, hanem inkább azzal foglalkozz, amit uralhatsz (az lehetsz te magad). Az összes nőt nem érdemes utálni, mert te magad is hamar beláthatod, hogy nem túl logikus és nem is életszerű cselekedet az.
26/f
ma 22:58
Egy dolgot jól véssél a fejedben!!Erre én is az évek alatt jöttem rá!!Egy nőnek esm szabad megfelelni!!Ha már elmész abban az írányban akkor ott hatalmas nagy bukta lesz és ő fog uralkodni feletted egy idő után és csak egy papucs leszel akire egy pöc.sként fog tekínteni!!Én sokszor bele estem ebbe a hibában,de ez egy hatalmas nagy kapufa!!Maradj olyan emilyen vagy az élet úgy is formál és úgy is eléd dobja majd az élet a megfelelő punc.it ami számodra ideállis!De egy nő miatt soha ne változzál meg drasztikussan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!