Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm a nőket, hogyan lehetne ezen változtatni?
Mostanában nagyon sok sikertelen próbálkozásom volt a lányoknál,és egyszerűen semmi sem jön össze,az összes 1 igazi paraszt gyökér volt!Ezen sehogy sem tudom magam túltenni,és inkább nem is próbálkozom senkinél,hanem bunkó vagyok mindenkivel!
Tudom h ez nem helyes,de egyszerűen nem tudok már 1 nőnek sem jópofizni/kedveskedni!
Ha vki van/volt ilyen helyzetben kérem irjon!
20/F
ma 23:05
Ne feszűlj,ne görcsőlj!Ne akarj nekik megfelelni,ugyanakkor ne legyél bunkó sem!Legyél önmagad,legyél szabad,ne feszűlj rá,ne félj majd minden pun.ci téged akar ha lesz.arod a fejüket!!Nem kell lelkizni!!!Nem jön be nekik,de bunkó sem legyél,legyél határozott!!Ez a lényeg!
Figyelj ide, teljesen megértem a bajodat. Velem ugyanez a helyzet, annyi kivétettel, hogy én nem bunk.ózom velük, mert eleve már oda sem megyek. Egyszerűen 99%-uk valamilyen lelki traumát él át jelenleg. Körülnéztem, láttam sok féle nőt, de egy közös bennük: mindig a múlt után sírnak. Tisztelet a kivétel 1%-nak. Mégha egyedülállóak is, folyton sajnáltatják magukat. Ami a legszomorúbb, hogy hiába vagy értékként előttük, olyanok mint egy dugig lakott kutya, aki elé hiába raknak nagyon finomat, már nem érdekli.
Én letojom az összes nőt, nem rontom el a napjaimat! :) De ha beszélek velük, nem vagyok gyök.ér ezért még...24f
Ha úgy érzed, hogy valóban semmi esélyed nincs a lányoknál, akkor inkább próbáld meg az előnyös oldaláról nézni azt, hogy utálod őket, mert úgy könnyebb lehet barátnő nélkül élned.
Én is próbálom utálni őket, de nem nagyon megy.
30/f
11:09
ő már 1,5 évesen intelligensebb mint az itt síró fiúcskák 90%a.
Szóval nem írtam hülyeséget.
De sírjatok csak tovább, és gyűlöljétek a nőket nyugodtan. Legalább a normális férfiaknak több jut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!