Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a nőket, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm a nőket, hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sok sikertelen próbálkozásom volt a lányoknál,és egyszerűen semmi sem jön össze,az összes 1 igazi paraszt gyökér volt!Ezen sehogy sem tudom magam túltenni,és inkább nem is próbálkozom senkinél,hanem bunkó vagyok mindenkivel!

Tudom h ez nem helyes,de egyszerűen nem tudok már 1 nőnek sem jópofizni/kedveskedni!

Ha vki van/volt ilyen helyzetben kérem irjon!

20/F

2012. szept. 19. 22:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ebben természetesen igazat adok h nem logikus és életszerű,de én már megpróbáltam szinte mindent!Nem tudom h mit kellene még!Van viszonylag jó autóm,van megjelenésem,biztos anyagi hátterem,de rá kellett jönnöm h ez semmit sem ér!Jó tudom h a nők nem ennyire felszines lények h csak ezek érdekelnék őket,de azért gondoltam h vmit ezek is számitanak!
2012. szept. 19. 23:05
 12/25 anonim ***** válasza:

ma 23:05

Ne feszűlj,ne görcsőlj!Ne akarj nekik megfelelni,ugyanakkor ne legyél bunkó sem!Legyél önmagad,legyél szabad,ne feszűlj rá,ne félj majd minden pun.ci téged akar ha lesz.arod a fejüket!!Nem kell lelkizni!!!Nem jön be nekik,de bunkó sem legyél,legyél határozott!!Ez a lényeg!

2012. szept. 19. 23:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Dugnod kellene talán :D
2012. szept. 19. 23:50
 14/25 anonim ***** válasza:

Figyelj ide, teljesen megértem a bajodat. Velem ugyanez a helyzet, annyi kivétettel, hogy én nem bunk.ózom velük, mert eleve már oda sem megyek. Egyszerűen 99%-uk valamilyen lelki traumát él át jelenleg. Körülnéztem, láttam sok féle nőt, de egy közös bennük: mindig a múlt után sírnak. Tisztelet a kivétel 1%-nak. Mégha egyedülállóak is, folyton sajnáltatják magukat. Ami a legszomorúbb, hogy hiába vagy értékként előttük, olyanok mint egy dugig lakott kutya, aki elé hiába raknak nagyon finomat, már nem érdekli.

Én letojom az összes nőt, nem rontom el a napjaimat! :) De ha beszélek velük, nem vagyok gyök.ér ezért még...24f

2012. szept. 20. 00:07
 15/25 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy valóban semmi esélyed nincs a lányoknál, akkor inkább próbáld meg az előnyös oldaláról nézni azt, hogy utálod őket, mert úgy könnyebb lehet barátnő nélkül élned.

Én is próbálom utálni őket, de nem nagyon megy.

30/f

2012. szept. 20. 10:24
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
pff, írások alapján nem is csodálkozom rajtatok. Az unokatesóm 1,5 éves kisfia nem sír ennyit mint amit ti itt levágtok.
2012. szept. 20. 11:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Mivel másfél évesen még nehezen rendelkezik tapasztalatokkal és komoly gondolkodással...emeletes hülyeséget írtál még ha csak a tényleges sírására is gondoltál...
2012. szept. 20. 11:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jelent semmit amid van, igazából előny is. Csak ne akarj egyből feleséget találni, mert van akinek egy egész élet nem elég rá. Szerintem kicsit közömbösebben, lazábban közelíts a lányok/nők felé, sokkal kevesebb akarással. Mondják, hogy a nők a határozott férfiakat szeretik. De ezt igazából nem kell túlmisztifikálni, mert akkor meg már átcsap frusztrált görcsölésbe. Ilyenkor segíthet neked a jó öreg alkohol, ha nem viszed túlzásba. Pl ha egy lánnyal, nővel úgy beszélgetsz, hogy nincs vele nagyon konkrét terved, egyrészt máris érzékeli, hogy megadod a minimális tiszteletet, mert nem egy potenciális lyuknak tartod, másrészt engedsz neki egy kis játékteret (flörtölés alapja ez).
2012. szept. 20. 12:43
 19/25 anonim ***** válasza:

11:09

ő már 1,5 évesen intelligensebb mint az itt síró fiúcskák 90%a.

Szóval nem írtam hülyeséget.

De sírjatok csak tovább, és gyűlöljétek a nőket nyugodtan. Legalább a normális férfiaknak több jut!

2012. szept. 20. 13:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Ebből látszik, hogy másfél éves lehetsz agyilag, ha ismeretlenül leminősítesz, miközben azt sem tudod ki vagyok. Ítélkezz csak, legalább az olyan pasikat kiismerik a lányok idő előtt.
2012. szept. 20. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!