Utálom a magabiztos nőket?
A szép, beképzelt nőkön észrevettem, hogy a szemük olyan lassan mozog, a fejüket alig mozgatják, inkább csak a szemükkel néznek ide-oda, és ez engem annyira irritál.
Meg az egész viselkedésük annyira taszító. Ok-ok, nem mindegyiknek, de van ez a típus, ami nagyon idegesít, nem tudom tudjátok-e miről beszélek.
Egy magabiztos nő nem minden esetben beképzelt.
A kérdés úgy hangzik helyesen hogy (ami inkább kijelentés) 'Utálom a nagyképű nőket?'
Fura amit írsz, mert én is csinálom ezt, de nem azért mert magabiztos vagyok. Lehet, hogy nem erre gondolsz de leírom az én esetemet.
Nagyon komolyan mondom neked, hogy ezt nem beképzeltségből írom, de a környezetemben szinte mindenki szépnek tart, sokan dicsérik a fényképemet ha meglátják valahol, vagy visszamondják a páromnak, családomnak, hogy milyen szép vagyok.
De egyáltalán nem vagyok magabiztos, hogy ha nyilvános helyen vagyok szinte alig mozdulok, csak rápillantok valakire és egyből elkapom a tekintetemet és a fejemet alig forgatom. És ezért sokan gondoltak beképzeltnek. Pedig nálam pont az ellenkezője van. Egy csomó gyerekkori trauma miatt nulla az önbizalmam és zavarban vagyok idegen között. És nem szeretem ha néznek, ezért én sem izgek mozgok.
De lehet, nem erre a szitura gondolsz.
A 2-es vagyok megint.
Egyébként én az idősebb hölgyek (50-60körül)között akik valamilyen magasabb beosztásban vannak vettem észre, hogy sok közülük, nagyon lekezelő tud lenni, és tudnak olyan rendíthetetlenül és szúrósan nézni, amitől nem tudsz mást csinálni csak zavarba jönni és azt kívánni, hogy inkább menne a p_csába :D
amit leírsz testhelyzetet és mozgást,az inkább merev a szemmozgás meg tartózkodó.
egy magabiztos ember testbeszéde nyugodt nem befeszült és bátran odanéznek ami érdekli őket.
akiket te láttál inkább a tartózkodó megközelíthetetlent játszó.
Amit nem veszel észre magadtól, azt mutatni kell... A szépség is ilyen. Amelyik nőt nem vennéd észre szolid ruhában, az kiöltözik. Amelyik nő AZT HISZI, hogy nem vennéd észre szolid ruhában, az kiöltözik.
Ebből fakad az, hogy ha már ki vagyok öltözve (a kiöltözés 10 esetből 9 szer idiótaság), akkor milyen reakciókat kapok a világból arra, aki vagyok (lettem).
Tehát a furcsa nézelődés, meg viselkedés az ilyen személyiség zavar (durva megnevezés, de szerintem az) abból fakad, hogy nincs tisztában a saját értékeivel, és másokra támaszkodva igyekszik lecsapolni azt az önérzetet, amit magának kéne "megalkotni".
Én is utálom az ilyen csajokat, és amikor nevetek rajtuk, hogy milyen idiótán viselkednek, akkor azt hiszik, hogy azért mosolygok, mert bejön nekem... :D És akkor még jobban nevetek, és az ördögi kör elindul...
Szóval szerintem ezért. :D (tisztelet a kivételnek, de azért remélem nem mindenki érzi magát kivételnek... ;) mert kevés kivételt látni a bkv-n. :D)
(ismerek EGYETLEN olyan lányt, aki alázatos, normális mozgáskultúrával rendelkezik, gyönyörű, és modellkedik, mert abból van pénz, és normális, és tud viselkedni, és az élete része már a szép ruha, és neki ez jól áll... Nem játssza az agyát, nem érzi magát többnek, mert szépnek született, de nem is nézi le magát, hogy "nem érzem magam jó nőnek"... Tisztában van az erősségeivel, és a hátrányosságaival... Nah ő a 3 fejű fehér holló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!