Miért lehet ez? Miért gyűlölöm a nőket?
Nő vagyok, mégis utálom a nőtársaimat. Egyszerűen nem bírok velük egy légtérben lenni, idegesít minden mozzanatuk, pillantásuk. Nincsenek barátaim sem emiatt. Csak az a baj, h nem tudom miért. van még vki úgy mint én?
köszönöm
22/L
Bár én azért nem utálom őket, vagy legalábbis nem mindegyiket :D, de barátaim nekem sincsenek..
21/L
Én sem szeretem őket annyira, talán egy-két kivétel van. Nőkben nem igazán bízom, mert eddig egyetlen nyamvadt barátságot nem tudtam kialakítani anélkül, hogy ne rivalizálás lett volna a vége. A nők féltékenyek, irigyek, kavarnak, kétszínűek, megőrülnek, ha a barátnőjük tetszik egy férfinek, és ők nem, egyszerűen irritálóak.
Van egy-két züllött fazon a nők közül, akiket bírok, ők valahogy mások, de ez a sok kihúzott szemöldökű sznob valahogy a hátam közepére sem kellene.
A férfiakat viszont imádom. Az összeset. :D És imádom a barátság extrákkal-t is. A legkirályabb dolog a világon, amíg az ember éretlen egy komoly kapcsolathoz.
jól egymásra találtatok lányok :D
én meg a legtöbb férfitársam miatt vagyok kikészülve. tönkreteszik a rendes nőket, és így azok a lányok, akikkel összehoz a sors, már mind gyanakvó idegroncsok, akikkel nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!