Tényleg ki fog minket pusztítani a hatalmi elit?
Ugye van ez az új világrend,most terítéken hogy a rotschildok meg a rockefellerek és stb... a nagy pénzes elit van hatalmon,és ugye minden az övék a tv társaságok meg minden és folyton befolyásolás alatt állunk.És most olvastam bár már régebb óta próbálok tájékozódni a témában csak olyan furcsa nekem ez az egész,még az életemet is meg keseríti ez a dolog.
"Nektek nyomják a nyálas reklámokat, arról szól a világ, hogy szociális hálót, szociális jólétet teremtenek; ugyanakkor arra készülnek, hogy 7 milliárdról 500 millióra csökkentsék a föld lakosságát, bármilyen eszközzel – oltás, étel, mérgezett víz, mérgezett levegő..."
Na és mi van akkor, ha sok a pénzük? Az csak papír és fém, semmi több. Nem jó vele begyújtani, nem világít, nem oltja a szomjat vagy az éhséget, nem gyógyít meg, ha beteg vagy, stb. A pénzzel addig lehet kezdeni valamit, amíg
1. Van, akitől vásároljanak
2. Van, aki dolgozik, munkát tesz a pénz mögé, különben pillanatok alatt elveszíti az értékét.
Mert ez így van, a pénz csak egy valódi érték nélküli csereeszköz, ami csakis annyit ér, amennyinek elfogadja a társadalom! Ez pedig azon múlik, hogy a pénzért végzett munka mennyire áll arányban az általa megvásárolható értékekkel, mások áruival vagy szolgáltatásaival. Már csak azért is hatalmasat veszítene az értékéből, mert sokkal kevesebb emberre jutna ugyanannyi.
Ha kiirtják a dolgozó emberek 80-90%-át, akkor eltüzelhetik a pénzüket, mert másra úgyse lesz jó. És így természetesen a pénzükből származó hatalmuknak is lőttek...
ma 13:50
Elméletileg ez így is van,de gondold el ha ők irányítanák a világot és az embereket ők határoznák meg mi mennyit érne és hidd el az ő világukban meg maradna a pénz értéke.Ott lenne a rendőrség és a katonaság aki sakkban tartaná a dolgozó embereket ha valami gáz van.Sőt annyit elárulok most is ők határozzák meg a világ gazdaságát ha valaminek csődbe kell menni azt elintézik ha egy országnak nagyobb adósságot akarnak elintézik,és itt van a probléma az egész világ korrupt,és csak pár ország van aki független tőlük de azok ellen meg meg próbálnak tenni valamit.
ma 13:59
Valamilyen szinten egyet értek veled ,de itt nem arról van szó hogy mindenkit azonnal le mészárolnak,hanem szép apránként különféle módszerekkel,mint pl mikor amerikában volt a world trade center amihez szerintem semmi köze nem volt a terroristáknak az csak álcának kellet pl,hogy háborút indítsanak és ne kelljen magyarázni az embereknek hogy jaj hát háborúzunk az olajért vagy egyéb más nyersanyagért,hanem jaj terroristák voltak akkor most vissza kapják így el van sikkasztva az emberek elöl a valódi ok és míg az emberek egymást gyilkolják addig ők szép nagy hasznot kaszálnak.Akkor lehet gyógyszerrel,élelmiszerrel is mérgezni az embereket,vagy akár ivóvíz vagy bármi más,akkor új fajta kreált betegségek általi járvánnyal,pl amerika évtizedeken keresztül bár szerintem még most is a saját lakosain kísérletezett pl anno amerikai katonákat betegítettek meg azon cél által hogy kutatásokat végeznek új gyógymódokra ,közben meg csak pusztító vírusaikat vagy fegyvereiket tesztelték rajtuk,meg sorolhatnám még tovább de az hosszú lenne.Egyébként meg van olyan hogy biorobot az egy ember felprogramozva na most gondolom az őket védő erők valami hasonlóan lennének kreálva tehát hiába lázadnának ellenük az emberek le lennének verve.
A szeptember 11-i WTC eseményről hasonlóképp gondolkodunk. Csak azt nem értem, abból, hogy ilyen álindokokat képesek kreálni, miért következne, hogy népirtásra készülnek?
TV-t meg sosem volt kötelező nézni, én se teszem. Arra nem gondolsz, hogy esetleg épp a te agyad zagyválta össze túlságosan néhány összeesküvés-fanatikus? ;)
ma 15:06
A denveri reptéről még nem hallottam semmit sem de majd utána nézek a témának,viszont ha csak félig igaz minden és a félelem keltés az egyik legnagyobb tervük akkor az sok helyen beigazolódik pl a munkahely elvesztésétől való félelem,vagy havi kereset mennyit fut kell e nélkülöznie az embernek,vagy hitelek,hogy tudják e fizetni meg lehetne sorolni,mert ezekkel mind sakkban lehet tartani az embereket és úgy érzi sarokba van szorítva.Van egy mondás bár ez most konkrétan a kormányra utal de igaz,és ezt nagyban kivetítve lehetne igaz a háttér hatalmak felé is.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.”
-Thomas Jefferson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!