Mit csináljak ha nem hívtak meg az osztálytalálkozóra, nem vagyok elég elit?
Nem mutatok jól az érettségimmel a sok egyetemet végzett gyerek között, nem vagyok való a csoportképre, vagy egyszerűen nem érek fel hozzájuk?
Lehet utálnak? Lehet én vagyok a beszédtéma, miközbe én elfordulok. Én vagyok a lenézendő ember, úgy fest.
Az egyik szervezőre ráírtam facebookon, arra azt írta, hogy ez zártkörű rendezvény lesz. Közbe szinte az egész osztályt elhívták, csak engem nem. Mintha csak nem léteznék vagy meghaltam volna.
Én már azt nem értem, hogy ha nem hívtak meg, minek írtál rá a szervezőre? Nem volt elég egyértelmű? Valamiért nem akarnak ott látni, nem kedvelnek, vagy nem tudom.
Mégis hogy érted, hogy mit csinálj? Semmit. Úgy látszik, ők nem a te társaságod. Ennyi.
De semmi rosszat nem tettem nekik. De a jobbágy nem múlathat együtt az úrral.
Kell lenni menőknek és csicskáknak, így müködik a rendszer. De olyan rosszul esik, hogy míg ők együtt buliznak, én péntek este egyedül heverhettek az ágyamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!