Te is szeretsz elpusztítani más élőlényeket? Az emberben ösztönösen benne van, hogy pusztítani kell ami kisebb tőle?
Néha szörnyülködve nézem, hogy sok ember milyen gonosz, és egyből csapja le a legyet, szúnyogot, lepkét méhet, meg se próbálja eltávolítani a környezetéből!
Főleg, mikor valaki bemegy az Ő területükre, és egy erdőben elkezdi csapkodni a szúnyogokat, és szentségel, hogy rohadjon meg mind!
A haverom nyáron kint grilleztünk, náluk, és a fényre jött a sok bogár a lámpa fényére, és a haverom elővette az öngyújtóját, és a falon lévő bogarakat, lepkéket elkezdte élve meggyújtani!
Ez mi? Benned is van ilyen? Te is rögtön a chemotox felé nyúlsz, ha látsz egy legyet a szobádban?
Az emberekben benne van, hogy el kell pusztítani a kisebb élőlényeket?
Nem. Szeretem az állatokat (és a növényeket is).
Nyáron a medencéből is kimentem a legyeket :-)
A haverod meg beteg.
Hát a haverod nem normális:D
:D
Én nem vagyok teljesen ilyen, ahogy az első válaszoló is én is imádok állatokat menteni, még kis apró bogarakat is, a legkisebb hangyát is kimentem a vízből nyáron:D
De viszont sajnos nekem is vannak rossz ösztöneim.
A legyet soha nem csapom le, a méhet is egyből kiengedem, de ha egy pók téved a lakásunkba én is leütném, ha nem félnék tőle.Sajnos ez egy ösztön nálam hogy kiráz a hideg a legkisebb póktól is és bárki bármot tesz én félek tőlük:(
Ó, igen, én is ÚGY sajnálom a szegény kis ártatlan szúnyogokat... Milyen ember az, aki az undorító, vérszívó, betegséget terjesztő dögöket sajnálja?
Nem beszélve a minden mocsokba belemászó legyekről.
" Te is rögtön a chemotox felé nyúlsz, ha látsz egy legyet a szobádban? "
Kénytelen vagyok, mivel egy kis résen betalál de hiába nyitom ki neki a tetves ablakot nem képes kimenni rajta, így marad a B-terv. Viszont ha találok a lakásban pókot katicabogarat, stb, azokat mindig kiviszem élve, és ráteszem valami bokorra, növényre.
Szeretem az állatokat, de azt hiszem azért az állatvédelemnek is van egy határa, pl. hogy ne érezzek lelkiismeret furdalást, ha lecsapok egy legyet vagy egy szúnyogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!