Te is szeretsz elpusztítani más élőlényeket? Az emberben ösztönösen benne van, hogy pusztítani kell ami kisebb tőle?
Néha szörnyülködve nézem, hogy sok ember milyen gonosz, és egyből csapja le a legyet, szúnyogot, lepkét méhet, meg se próbálja eltávolítani a környezetéből!
Főleg, mikor valaki bemegy az Ő területükre, és egy erdőben elkezdi csapkodni a szúnyogokat, és szentségel, hogy rohadjon meg mind!
A haverom nyáron kint grilleztünk, náluk, és a fényre jött a sok bogár a lámpa fényére, és a haverom elővette az öngyújtóját, és a falon lévő bogarakat, lepkéket elkezdte élve meggyújtani!
Ez mi? Benned is van ilyen? Te is rögtön a chemotox felé nyúlsz, ha látsz egy legyet a szobádban?
Az emberekben benne van, hogy el kell pusztítani a kisebb élőlényeket?
Nem, nem szeretek elpusztítani semmit. De azt még kevésbé szeretem, amikor éjszaka azért nem bírok aludni, mert pl tele vagyok szúnyogcsípésekkel. De ha meg kinyitom az ajtót vagy az ablakot, hamarabb repül be még egy tucat, minthogy a bentlévők kijutnának. Meg minek is akarnának kijutni, hisz ott vagyok bent én, nekik ez a lényeg. Inkább a rovarirtóhoz vagy a légycsapóhoz nyúlok!
Kövezz meg, de szerintem nem az az állatvédelem, hogy az utolsó élősködőknek is felkínálod magad, csak nehogy véletlen kárt tegyél bármilyen élőlényben is!
Én is inkább elkergetem a nem kívánatos társaságot. Eszembe nem jut megölni.
De most, hogy a kérdést olvasom, jut eszembe, hogy mennyire zavar, amikor a nővérem nalam, a lakásba nyáron bejövő apró, ártalmatlan kis rovarokat hajkurássza, csapkodja. Nekem fel sem tűnik, ő meg hisztizik miattuk, s tényleg én sem értem miért. Más az ha kajába megy, vagy megcsípne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!