Tényleg ki fog minket pusztítani a hatalmi elit?
Ugye van ez az új világrend,most terítéken hogy a rotschildok meg a rockefellerek és stb... a nagy pénzes elit van hatalmon,és ugye minden az övék a tv társaságok meg minden és folyton befolyásolás alatt állunk.És most olvastam bár már régebb óta próbálok tájékozódni a témában csak olyan furcsa nekem ez az egész,még az életemet is meg keseríti ez a dolog.
"Nektek nyomják a nyálas reklámokat, arról szól a világ, hogy szociális hálót, szociális jólétet teremtenek; ugyanakkor arra készülnek, hogy 7 milliárdról 500 millióra csökkentsék a föld lakosságát, bármilyen eszközzel – oltás, étel, mérgezett víz, mérgezett levegő..."
"ugyanakkor arra készülnek, hogy 7 milliárdról 500 millióra csökkentsék a föld lakosságát"
Szerinted jogos az aggodalmad? Szerinted ha ilyen szinten lecsökkentenék a népességet, akkor ki dolgozna nekik éhbérért, hogy ők jól éljenek?
Nem kell mindent elhinni.
Mondjuk az szerintem is igaz, hogy az öregekről és a betegekről nem akarnak gondoskodni, inkább elteszik őket láb alól, no de a dolgozó és majd dolgozóvá érő generációt meghagyják, nyugi.
Na igen az 500millió drasztikus csökkentés de ahogy ők fogalmaznának ez a szám ami menedzselhető,ők vannak vagy 40ezren akkor még bőven lesz az 500millióból aki dolgozni fog,és aki védeni fogja őket ha esetleg a dolgozóik lázadnának.Az 500milliót nem én találtam ki hanem amerikában emeltek emlékmű szerűséget vagy 30 éve és azon van 8 nyelven leírva.
Itt is van meg lehet nézni nyugodtan
Gondolkodni luxus? Szerinted a hatalmi elitnek honnan jön a hatalma, vagy a pénze? Naná, hogy a dolgozó rétegekből!
Csak gondolj bele, ha neked lenne 1000 szolgád, és mindened, ami csak van, azt ők működtetik, ők termelik, ők készítik el neked. Mi kéne neked ahhoz, hogy eljuss egy olyan gyengeelméjű állapotba, hogy elkezdd megritkítani a szolgálóid számát?
xDDD "ne kelljen nekik dolgozni" rohadt jó xDDD
Amúgy nem tudom mi a szándékuk velünk... a dolgozókat hagyni fogják szerintem
Jó, nem a történet a vicces, csak úgy nevettem egy kicsit...
Lehet hogy létrehoznak egy ilyen királyságot maguknak, amikor eljön az idő... Már mindent megkapnak gyakorlatilag, de a megalománia ilyenkor üt be... Ténylegesen akarják majd, hogy ők legyenek az uralkodók, ne csak a háttérből, hanem úgy egyébként... A palotáikban élnek majd, mi meg kapáljuk nekik a zöldségeket, meg a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!