Miért kell annyira szégyellni a meztelenségünket?
Egyszerűen arról van szó, hogy én szeretek otthon meztelenül aludni. És fürdés előtt, után, vagy ha felkelek egy pohár vizet inni, meztelenül megyek-jövök a lakásban, ezért nem kezdek azonnal öltözködni. Engem nem érdekel/zavar, ha családom tagjai, vagy a nálunk lévő ismerősök, unokatesó stb. pár másodpercig látnak meztelenül.
Mégis gyakran kapom a beszólásokat: "jajjj, meztelen vagy" stb. Ha engem nem zavar, másnak ez miért olyan nagy baj?
Most mi olyan szégyellnivaló van az ember lába közén? Másnak nem olyan van???
"az h meztelenkedek, es elottem masok is, attol miert lessz a valaszom 0% hiteles"
Mert van, akit ismeretlenül is zavar ez. :D A hülyeség végtelen, az itteni pontozásos rendszer meg értelmetlen.
én még az udvaron is meztelenül rohangálok, ha olyanom van,
ez tartott addig, míg a szomszédasszony a padlására ment fel, és kora reggel arra lett figyelmes, h meztelenül az udvaron vagyok, köszöntem neki, még akkor is le volt fagyva a processzor nála:)
azóta levakarni sem tudom magamról, ha találkozunk valahol.
A 2. válaszoló vagyok és gondolkodtam a dolgon picit, meg olvastam a válaszokat is. Arra jutottam, hogy a prűdek (mert én abba a kategóriába tartozom) oldalát bemutatom, hátha valaki azonosulni tud vele. A testvéreim közt a korkülönbség nagy, ezért soha nem voltunk egymás "közeli" haverjai, tehát nem csináltunk olyanokat, ami közvetlen testi érintkezést igényelt volna. A szüleim nem smároltak egymással a szemünk láttára, és a társas érintkezés szabályait a saját bőrünkön, saját magunknak kellett megtanulni a világból. (ez bizonyos szinten gubancokat is okozott az elején a lányok terén, tehát egy mínusz pont nekem! :) )
Viszont ismerek olyan családot, ahol a tesók közt a korkülönbség kicsi, sok olyan dolgot csinálnak, ami illik egymás "hobbijához", tehát a legkisebb, és a legnagyobb is tud együtt táncikálni, meg bukfencezni, meg focizni, meg mittudomén még mit... A szüleik egyértelműen kimutatják egymás felé az érzelmeiket, tehát egy ölelés, vagy simogatás (csókot még nem láttam) sokszor belefér a közösségi életükbe is. Nahmost, a tesók előszeretettel csapkodják egymás fenekét (akár lány lányét, vagy fiú lányét, vagy lány fiúét), és nekem furcsa volt az elején, mert nem szoktam hozzá. (meg egymás ölébe ültek, meg simogatták egymás nyakát, meg ilyenek) De ahogy megismertem őket, úgy gondolom, az ő neveltetésükbe ez belefért, és nem okoz nekik semmilyen lelki traumát ez a viselkedés. Annak ellenére, hogy engem kimondottan zavart.
Persze ez nem pucérkodás, de nem igazán tudok határt húzni a "mi fér bele, és mi nem" közt, mert szerintem semmi nem fér bele a rokonok előtt, ami alsógatya alatt van, és bármilyen szexuálisan fűtött érintkezéssel jár. Én is szoktam nővéremet terrorizálni, de csak a "legális" területeken, és ha véletlen rossz helyre nyúlok, akkor azonnal undorodok.
Tehát amilyen nevelési területen nő fel valaki, olyanok lesznek a határai. Ezért kérlek titeket "modern" gondolkodásúak, hogy legyetek tekintettel a prűdekre. :) Ha én pl előszeretettel túrnám az orrom (felöltözve), de ti nem élveznétek (ruha nélkül nézni az én turkálásomat) , nem tenném, csak mert "nekem jól esik".
Az egész a másikra való odafigyelésről szól.
szerintem.
uccso, mar ne haragudj, de pl en furdok, bombol a zene, a szomszed bekoltozik a nappaliba, ne el legyek a prud.
legjobb volt 1ik ismeros asszony bejott a furdobe hozzam, nm ertette amit mondok, beszelgettunk, ja es tudta h furdok :D
suliba, nyitva maradt oltozo ajto, lattam h ott a lany, h nez, vetkoztem, raneztem, elmosolyodott, elrohogtem magam, o is, nm hiszem rosszat tettem volna vele.
Ha az a lány csúnya testű lett volna, akkor lehet, hogy nem mosolyodtatok volna el, de utána az jutott volna eszedbe róla más helyzetekben, és ez befolyásolja, hogy kihez hogyan viszonyulsz. Jobb az ilyeneket kihagyni az emberek egymáshoz való viszonyából, ha az nem intim kapcsolat. Bár úgy tűnik, ma már minden szituáció arról szól, hogy ki mennyire dugna kit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!