Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más szerint is idegesítő ha...

Más szerint is idegesítő ha valaki a puszikállak szót használja a puszillak és a csókollak helyet?

Figyelt kérdés
Sajnos elég sokan használják azt hogy puszikállak az apám is sajnos.

tegnap 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Nem.
tegnap 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
furcsa mód a "puszikállak" szót idősebbektől hallom
tegnap 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.Lehet egy belsős poén is,amit paródiából használnak.

Amikor direkt túltolják,hogy meghökkentsék, elképesszék, megrökönyösszék a környezetüket, aki még csoporton kívülálló,és hallja. Pl egy buszmegállóban,utcán. :)

Megrökönyösszék/megrökönyítsék, ez tetszik xd (megrökönyödésre késztesse xd)

Szóval,olyankor még kívülállónak is lehet vicces,ha tudja,hogy direkt ez a cél,hogy így finoman kicsit vicceskedve húzzák a körülöttük lévők agyát. :)

tegnap 21:22
 4/4 Etja ***** válasza:

Puszikállak még soha nem hallottam idős férfitól, inkább a tini korosztalytol a 20-30ig jellemzo. Tipikusan a fiatal lányok egyik (gazdag) rétegének szájjárása.

Szerintem baromi idegesítő, mert ezzel a nyelvet degradaljak és saját magukat lealacsonyitjak.

Egyszer (!) Voltam az Adriai tengernel, vagy 8-9 ilyen kacsacsoru emlős vett körbe köszcsi szivcsi cuki muki rózsaszín tanga, fazonozott pudli... Megertem hogy vannak női védjegyek, de roggyanasig halmozni egy kicsit már émelyítő. Nálunk pl pont fordítva van a családban, a fiatal korosztaly a csini bili meg a szemérmes muzeumigazgato, az öregek meg...

Képzeld el jössz vissza a bufebol, 2 kezed téli fagyival, és nézed ahogy a nagymamám melltartó nélkül tüzesen karomkodik az uszomesterrel a strandon mint a gyomorfekelyes matróz adobevallas előtt. A másik oldalon meg eközben ott szelfiznek meg visongatnak a barbibabák, nekem meg ég a pofám, hogy ez a magyar emberek reprezentacioja külföldön.

tegnap 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!