Itt én vagyok a rendetlen, vagy a lakótársaim tisztaságmániások?
Mielőtt elkezdem ezt írni, azt elismerem hogy eléggé lusta vagyok takarítás szempontból. Viszont amit a lakótársaim csinálnak, enyhén túlzás véleményem szerint.
Az van, hogy igyekszem elmosogatni magam után, de persze volt olyan amikor elfelejtettem és ők mostak el utánam (amit egyébként el mostam volna, csak engem nem zavar ha 1 napig ott áll). Az, hogy ezzel bajuk van még el is fogadom, na de az már bicskanyitogató, hogy azt mondták nekem hogy ne legyen kupli a lakásban meg pakoljak el magam után, amikor közös téren én mindig is ügyeltem arra, hogy semmit se hagyjak ott. Ha most a mosogatásért kritizáltak volna azt még elfogadom, de az nem jogos hogy másba is belekötnek, amikor azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy a közös téren a cuccok 99%-a az övék. Szerencsére már nem sokáig leszünk lakótársak, de nem akarom rosszul érezni magam az ő rendmániájuk miatt, csak azt nem tudom ez jogos-e részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!