Fordult már elő olyan, hogy hirtelen betoppanó váratlan látogatót (ismerőst, barátot vagy családtagot) nem engedtél be, mert épp nagy volt a rendetlenség?
Ilyenkor bunkóság nem beinvitálni/beengedni? Igazából 2-2,5 hétig nagyon beteg voltam, és eléggé elharapódzott itthon a helyzet. Most hétvégén próbálom nagyjából kitakarítani, rendbe tenni a helyiségeket. De nagyon szégyelltem volna beengedni így bárkit is, hogy lássa ezt az állapotot. Tesóm és a menyasszonya ugrott be, tesóm hozta a tartozását, most tudta megadni. De csak átvettem tőle az ajtóban...A menyasszonya nagyon tisztaságmániás, már csak ezért is kellemetlen lett volna beengedni őket..
Tudom, hogy nem így kellene lennie, de tényleg nem tudtam tisztán tartani a lakást és szégyelltem.
Veletek már volt hasonló?
Magamból indulok ki. Ha valaki jön legalább, ha indul kérdezzen rá hogy otthon vagyok egyáltalán. Ha autóval is jön még mindig van 5 percem legalább összedobálni a helységeket amíg ideérnek.
2. Ha hivatlan vendég akkor ne hisztizzen, hogyha nem engedem be. Mi van ha éppen van valaki nálam? Fürdök és csak kirohantam törölközővel a fejemen? Szőrtelenítek? Szoptatok, pelenkázok?
Én se állítok be senkihez kérdezés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!