Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fordult már elő olyan, hogy...

Fordult már elő olyan, hogy hirtelen betoppanó váratlan látogatót (ismerőst, barátot vagy családtagot) nem engedtél be, mert épp nagy volt a rendetlenség?

Figyelt kérdés

Ilyenkor bunkóság nem beinvitálni/beengedni? Igazából 2-2,5 hétig nagyon beteg voltam, és eléggé elharapódzott itthon a helyzet. Most hétvégén próbálom nagyjából kitakarítani, rendbe tenni a helyiségeket. De nagyon szégyelltem volna beengedni így bárkit is, hogy lássa ezt az állapotot. Tesóm és a menyasszonya ugrott be, tesóm hozta a tartozását, most tudta megadni. De csak átvettem tőle az ajtóban...A menyasszonya nagyon tisztaságmániás, már csak ezért is kellemetlen lett volna beengedni őket..

Tudom, hogy nem így kellene lennie, de tényleg nem tudtam tisztán tartani a lakást és szégyelltem.

Veletek már volt hasonló?

2023. febr. 25. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Be sem engedem ha csak beesik.
2023. febr. 25. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne toppanjon be senki szó nélkül.
2023. febr. 25. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Magamból indulok ki. Ha valaki jön legalább, ha indul kérdezzen rá hogy otthon vagyok egyáltalán. Ha autóval is jön még mindig van 5 percem legalább összedobálni a helységeket amíg ideérnek.

2. Ha hivatlan vendég akkor ne hisztizzen, hogyha nem engedem be. Mi van ha éppen van valaki nálam? Fürdök és csak kirohantam törölközővel a fejemen? Szőrtelenítek? Szoptatok, pelenkázok?

Én se állítok be senkihez kérdezés nélkül.

2023. febr. 25. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz szerintem. Én a helyedbe mondtam volna, hogy most nagy a felfordulás, remélem nem gond ha nem hívlak titeket be. Gondolom vette volna a lapot, hogy nem megyünk oda szó nélkül sehova.
2023. febr. 26. 01:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez el is hangzott. Mégis furán vette ki magát a helyzet. Nem esett neki jól.
2023. febr. 26. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez az esetemben független a rendetlenségtől: nem jelezte, hogy jön, kint marad.
2023. febr. 26. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, a párom, és azt hitte hogy megcsalom azért nem engedem be :D Állandóan előbb jött mint mondta és semmivel nem voltam kész.
febr. 23. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!