Miért nem képesek a tulajdonosok rendet rakni a lakás lefotózása előtt?
"rend e volt benne" - pfff....No comment...
Egy ismerősöm elég durván home stagingelte a házát, brutál drágán tudta eladni, mert beleszerettek, pedig nem volt egy nagy szám.
De nyugodtan hallgassatok ilyen Proli Pityukra, mint a 3, ők aztán ismerik öcsém a dörgést!
Igen, ismerek. Például volt egy lakás, amit azért nem mentem el megnézni, mert a kabátok a konyha mellett lógtak, a cipők szétrúgva, és ez hívta fel a figyelmemet arra, hogy nincs előszoba.
És amúgy nem arról van szó, hogy ez alapján döntesz-e. Hanem hogy rácsodálkoztam az emberi igénytelenségre. Hogy emberek mennyire nem érzik gáznak, hogy kiteszik a bugyijukat a netre, ami ott hever az ágyon, meg hogy mindenki látja, hogy hogy élnek. Én már egy online videókonferencia előtt is rendet rakok a háttérben, nem hogy lakáseladáskor.
És igen, a home staging amúgy nem véletlen. Bár én azért már nem fizetnék pluszban, de egy takarítás nehogy már ne férjen bele. Több milliót szeretne kapni, de nem képes elővenni a lapátot? Ez a fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!