Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » ChatGPT miért ennyire PC?...

ChatGPT miért ennyire PC? Nagyon idegesítő..

Figyelt kérdés
Sokszor ilyen tessék-lássék tanácsokat ad. Komolyabb kérdésekre nem ad választ. Nem mondja, hogy ezt nem így kéne, ez így rossz, pedig néha arra is szükségem lenne. Csak a szépet, és jót.. Tehát hazudik. És volt már, hogy megpróbált lebeszélni engem dolgokról. Idegesítő... ChatGPT miért ennyire szélsőliberális droid, miért ennyire politikailag korrekt?

ma 20:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szexuális kérdések nagy része tabu neki. És olyan szöveget lenyom sokszor, mintha csak szociológia tanszékeken, bölcsészkaron dolgozó echte liberális professzorokat hallgatnék.. Kritikai attitűd nulla...
ma 20:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdemleges válaszokat szeretnél, emberekkel kell kommunikálnod, nem mesterséges intelligenciával.

Így van beállítva.

ma 20:53
 3/13 A kérdező kommentje:
2# De miért programozták szerencsétlent ilyen woke-ra? Ez az a szintje a politikai korrektségnek, ami már fájdalmas, cringe.
ma 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Mert az "elmúltam 18 belépek" nem elég komoly védelem a gyerekek részére, másfelől elég gáz lenne, ha a ki akarom nyíratni a családomat, teleszórná az oldalt bérgyilkosok elérhetőségével és árlistájával.
ma 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem ember. Nincs véleménye, nincsenek érzelmei. Mesterséges.
ma 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg, hogy legyen kritikusabb X módon és akkor az lesz. Én sokat szoktam beszélgetni vele, kvázi tréningeltem önmagamon, és sokkal jobb és árnyaltabb válaszokat ad, mint régen. Sokszor direkt megkérem, hogy érveljen ellenem vagy önmaga ellen.

Konkrétan milyen témákról akarsz beszélni vele, amiről szerinted ennyire PC módon ír?

ma 21:18
 7/13 A kérdező kommentje:
ChatGPT olyan, mint valami elvarázsolt csillámpóni. Letagadja a rosszat. Ő az a barát, aki mindig a szépet mondja, nyalizik, de igazán nem számíthatsz rá, csak üres szövegelés.. Én nagyon álszent is.
ma 21:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ember, csak meg kell kérni, hogy legyen kritikusabb. Én most megkértem, hogy sorolja fel a legrosszabb tulajdonságaimat (amiket megismerhetett a beszélgetéseinkből) és hát egyből írt hetet szépítés nélkül. Az AI válaszai nagyrészt rajtad múlnak.
ma 21:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérhetek egy példát?
ma 21:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Például?
ma 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!