Ugyanez. :D meggyőződésem, hogy az számít “affektálásnak” ami valakinek nem tetszik. :D
Azt én is sokszor átéltem, amit az első válaszoló leírt.
Különben én ezt a szót akkor használnám (nem szokásom amúgy), amikor valaki nyávogós stílusban okoskodik, kicsit nyálasan túlmagyarázva valamit.
Na ma pont belefutottam egy ilyen nőbe.
Érdeklődik a foglalkozás iránt, meg nem is. Nem tudja eldönteni, hogy jó lesz-e neki ez a foglalkozás, ha kipróbálja, vagy nem.
Szüksége lenne rá neki, efféle önismereti, pszichológiai segítségre, de hát ő mégsem tudja eldönteni, elhatározni magát, hogy egyáltalán belevágjon-e, akár csak egy próba erejéig is.
Kérdem én: akkor ki a fene fogja tudni eldönteni, hogy mi kell neki, mi lenne jó a számára, ha már ő maga sem tudja, hogy mit akar?
= csak affektált itt össze-vissza a témában. Számomra komolytalan és bizonytalan, ingatag "lábakon" áll az ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!