Mennyire számít az, hogy kinek milyen autója vagy telefonja van?
Nálunk a barátomnak van ugyanilyen fajta szorongása. Megveszi a legújabb iphonet, miközben a pro funkciók közül EGYIKET SEM használja, pl. Pro Res videórögzítés, vagy raw-ban fotózás, stb. Azt sem tudja hogy ezek léteznek egyáltalán. Üzeneteket írogat meg videókat nézeget, tehát nem a funkciók miatt veszi meg, hanem a státusz miatt. Ugyanez a legdrágább macbookkal, ipad pro-val és társaival. Autóból is tesla, mert státusz. Bár nyilván az ő esetében ott van az, hogy vezető beosztású gazdag szülei vannak, akik szintén ilyen felfogással élnek.
És itt jövök én, akit ezek a dolgok nem érdekelnek. Engem sosem érdekelt más pénze, nem ez alapján értékelem az embereket. Emiatt is volt egy vicces/kínos szituáció, amikor beszálltam az autójába, ő meg a középen lévő képernyőn rányomott az ajtó becsukására, az ajtó meg becsukta magát. Én meg fogtam magam, kinyitottam az ajtót, és becsuktam kézzel. Meg is lepődött eléggé. 😃
Ettől eltekintve egyébként tényleg sok embernek ez számít, viszont nem mindenkinek. Viszont az első válaszolóhoz hasonlóan én is inkább pszichológust ajánlok, inkább legyél fejben rendben, minthogy csatlakozz ehhez az egészhez.
Vannak felszínes emberek akiknél számít, hogy milyen telefonod és autód van és vannak olyan emberek (szerintem ők a normálisak) akiknél nem számít. Tehát ha nyomógombos telefonod van akkor is embernek néznek, mint ha ájfonod lenne.
Az értelmes ember nem kérkedik a vagyonával inkább próbálja eltitkolni, hogy mennyi pénze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!