Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire számít az, hogy...

Mennyire számít az, hogy kinek milyen autója vagy telefonja van?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez az én hülyeségem de én egy kicsit kevesebbnek érzem magam azért mert nincs iphone-om vagy nincs új autóm. Dolgozok gyerekeket, nevelek van saját lakásom. Három szobás full berendezve, viszont nincsen csak egy régi 25 éves autóm egy középkategóriás Samsungom És ezért úgy érzem mintha kevesebb lennék és lenéznének azok akiknek új autójuk van vagy iphone-juk. Tudom gyerekes, de így érzem.
okt. 19. 10:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem számít. Menj el pszichológushoz, mert szükséged van rá! Nekem még autóm sincs, mégse érzem magam kevesebbnek.
okt. 19. 10:04
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Van akinek számít, van akinek nem. Nekem nem, ahogy az elsőnek sem, nekedmeg igen ezek szerint.
okt. 19. 10:17
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon számít ne halgass arra aki szerint nem számít. Ha a luxus körbe vesz a depresszió elkerül. Sokat dob egy ember életén ha új autója van vagy iPhone 16-ja
okt. 19. 10:20
 4/19 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék, nem bunkózást. Nem tanácsot kértem, hogy menjek pszichológushoz vagy se. Szimplán kíváncsi vagyok mások véleményére.
okt. 19. 10:22
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem iPhone 15-öm van, de halálosan nem izgat, másnak milyen telefonja van vagy autója. Poénkodni szoktunk ilyenekkel, hogy haha szar Android, de csak olyanokkal, akikkel olyan viszonyban vagyunk, hogy ő is tudja, hogy vicc, nem lenézés. :) Egy csomó embernek szimplán jobban bejön az Android rendszere, azok között is vannak drága telefonok, de még ha egy sima olcsóbb telefonja van, mert nem akart rá többet költeni, az sem az én dolgom. Én pl nem költök dekorációra a lakásban, mert szerintem krva felesleges, más meg arra szór el egy valag pénzt évente.
okt. 19. 10:24
 6/19 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk a barátomnak van ugyanilyen fajta szorongása. Megveszi a legújabb iphonet, miközben a pro funkciók közül EGYIKET SEM használja, pl. Pro Res videórögzítés, vagy raw-ban fotózás, stb. Azt sem tudja hogy ezek léteznek egyáltalán. Üzeneteket írogat meg videókat nézeget, tehát nem a funkciók miatt veszi meg, hanem a státusz miatt. Ugyanez a legdrágább macbookkal, ipad pro-val és társaival. Autóból is tesla, mert státusz. Bár nyilván az ő esetében ott van az, hogy vezető beosztású gazdag szülei vannak, akik szintén ilyen felfogással élnek.

És itt jövök én, akit ezek a dolgok nem érdekelnek. Engem sosem érdekelt más pénze, nem ez alapján értékelem az embereket. Emiatt is volt egy vicces/kínos szituáció, amikor beszálltam az autójába, ő meg a középen lévő képernyőn rányomott az ajtó becsukására, az ajtó meg becsukta magát. Én meg fogtam magam, kinyitottam az ajtót, és becsuktam kézzel. Meg is lepődött eléggé. 😃

Ettől eltekintve egyébként tényleg sok embernek ez számít, viszont nem mindenkinek. Viszont az első válaszolóhoz hasonlóan én is inkább pszichológust ajánlok, inkább legyél fejben rendben, minthogy csatlakozz ehhez az egészhez.

okt. 19. 10:31
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tudom elképzelni, hogy 3 gyerek mellett ilyen gondolatokra mikor van egyáltalán időd. De semmiképpen sem vagy kevesebb másoknál a telefonod vagy az autód miatt.
okt. 19. 10:36
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Embere válogatja vagy épp racionálisan gondolkodik: pl.: nekem Nokia-m volt mindvégig, nem volt sosem okitelóm, mert tudom, nem használnám ki.
okt. 19. 10:42
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

Vannak felszínes emberek akiknél számít, hogy milyen telefonod és autód van és vannak olyan emberek (szerintem ők a normálisak) akiknél nem számít. Tehát ha nyomógombos telefonod van akkor is embernek néznek, mint ha ájfonod lenne.

Az értelmes ember nem kérkedik a vagyonával inkább próbálja eltitkolni, hogy mennyi pénze van.

okt. 19. 11:15
 10/19 anonim ***** válasza:
77%
Ez leginkább mindenkinek saját magának számít.
okt. 19. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!