Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek számít, hogy milyen telefonja legyen a srácnak?
csak a legújabb Iphone 9
(amúgy meg nem fog érdekelni milyen mobilja lesz a jövendőbeli nem létező pasimnak.)
Nem számít. Sőt, megsúgom, ránézésre konkrétan fel sem ismerem a telefonokat. Max. ha közelről megnézném és elolvasnám a nevét, akkor tudnám, hogy mi az. De akkor sem tudnám, hogy ez a telefon valami szuper darab-e, mit tud, mit nem tud.
Nem érdekelnek a telefonok. Van telefonom, okostelefon, tudja azt, amire használom, azzal nem foglalkozom, hogy ez menőnek számít-e vagy sem.
Hát én csak és kizárólag akkor jönnék össze egy fiúval, ha a telefonja olyan modell, ami még nem is létezik, de ő már időgéppel előrement és megvette!
Viccen kívül, szerintem #6-osnak igaza van, a telefon márkája/minősége/stb. csak az aranyásó csajoknak számít, akik csak azért vannak egy fiúval, mert sok a pénze.
Énnekem egyáltalán nem számít, hogy milyen a fiú telefonja/anyagi helyzete. Persze ha mondjuk majd később együtt akarok lakni valakivel vagy közös egzisztenciát építeni, akkor azért fontos lesz, hogy legyen munkája meg ilyesmi, de akkor se az lesz a lényeg, hogy dúsgazdag legyen, hanem inkább hogy el tudjam tervezni a közös jövőnket, amibe beletartoznak a pénzügyek is. De attól még lehet normál mennyiségű pénze valakinek, hogy nem a legújabb iPhone-ja van... Nem feltétlen telefonra költi egy ember a pénzét.
Az viszont fontos, hogy LEGYEN telefonja, hogy el tudjuk egymást érni mondjuk vészhelyzetben. De most hogy Samsung vagy iPhone vagy Nokia... Oly mindegy, amíg működik!
Engem csak az érdekel, hogy nekem milyen van. Lány létemre nagy high tech rajongó vagyok. :) A barátom iPhone-os. Az az egyetlen telefon amit nem vennék.
És tudom, hogy ezért majd jól lepontoztok. :D
Ennyi álszent embert egyrakáson már régen láttam.
Persze hogy számít nekik. Számít hogy mennyit keres mit dolgozik milyen kocsija van van e lakása. Ami nem számít a csajoknál az a kor és a kinézet ha az anyigi javakból van elég. Jó példa erre sétálni akár a köruton nyáron. Benézel a kocsikba és elhányod magad hogy milyen öreg tunya pasik járkálnak nagyon csinos huszon vagy tizenéves csajokkal persze öt tízmilliós kocsiba ülve. Biztos dul a szerelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!