Milyen olyan tevékenységek vannak, amiben nem számít ha valaki idős, meglepő módon jobb tud lenni, mint egy fiatalabb?
Például valódi vadászpilóták mondták, hogy az idősebbek a tapasztalatuk révén elp*csázzák a fiatalabbakat, hiába jobb a reakcióidejük.
Elvileg távgyaloglásban is meglepő módon jobbak tudnak lenni az idősebbek, hiába a fiatalabbak teste szinte minden sportágban jobb.
Leginkább olyan dolgok érdekelnek, amikben meglepő, hogy az idősebbek jobbak, tehát pl sakkban nem lepne meg, mert az talán pont egy olyan dolog, amiben idősebbet várnék jobbnak.
keresztrejtvény*
Na, jobban írnak le egy kommentben mindent, mint én, ez biztos most már.
Ha igy nézzük akkor minden,mivel egy idősebbnek több tapasztalata lesz.Ez emberfüggő is.Én lusta vagyok a munkában ezt tudja a főnök is,ezért olyan technikákat találok ki amivel gyorsabban,hatékonyabban oldom meg a feladatot.Pl legutóbb egy fél napos munkát 2 órára redukáltam.Főnök mesélte az ismilyének az meg nem értette hogy ,azt mondja hogy hát van egy lusta munkásom.:D
Egy fiatalabb talán annyiban más,hogy másképp látja a dolgot vagy problémát mint egy idősebb.Más megközelítést alkalmaz.Ami egy idősebb-ben nem biztos,hogy megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!