Nem idegesítő, amikor valaki elkezd szörnyülködni a problémádon?
Figyelt kérdés
Pl.: meg voltam fázva, hosszú ideig visszamaradt a köhögés. Nem hangzott szépen, de azért nem volt halálos. Egy ismerősöm meg elkezdett hű-zni meg hühű-zni, amikor meghallotta, de olyan elszörnyedten.
Aztán egy anyagi problémámról meséltem egyszer egy haveromnak, az meg elkezdte a telefon másik végén, hogy íííííí, azta.urva iíí - mindezt szintén elborzadt hanglejtéssel.
Ha valaki együttérző, vagy segítő szándékú, akkor nem hiszem, hogy a szörnyülködés a legjobb megoldás.
ma 17:10
2/18 A kérdező kommentje:
Kérdés volt. Nem ismered az írásjeleket?
ma 17:22
3/18 anonim válasza:
"Aztán egy anyagi problémámról meséltem egyszer egy haveromnak,"
Akkor ez mi?? Esti mese?
4/18 A kérdező kommentje:
Kattanj le erről a kérdésről kérlek. Köszi.
ma 17:28
5/18 anonim válasza:
Ha panaszkodsz, akkor benne van az is, hogy nem csak a kívánt vállveregetést fogod megkapni. Ha ez nem tetszik akkor ne panaszkodj.
6/18 A kérdező kommentje:
Ki a fas.om panaszkodik? A köhögés eleve olyan, hogy nem tudod visszatartani, a haver meg kérdezte, hogy miért nem vagyok olyan aktív, mint előtte a FB-on, nyilván válaszoltam, hogy azért, mert kisebb gondom is nagyobb, ha megkérdezte és válaszoklok, az nem panaszkodás. A köhögés meg pláne nem panaszkodás. Nem is értem, hogy miért kell ennyire agyhalottnak lenni...
ma 17:37
8/18 anonim válasza:
Nem a kérdezőnél vannak bajok. Az van, hogy aki szörnyülködik az le akar húzni, mert neki baja van valahol lelkileg minimum, és kell neki hogy másnak is legyen. Mert tényleg egy kis megfázásra rögtön így ráharapni hogy juuuj neked véged, meg lúzer vagy mert megfáztál, meg olyan fejet vágni mintha ki tudja mekkora szr dolog lenne, ehhez azért kell egy bazi nagy adag negativitás és rohadó lelkivilág. Az meg elég gyakori. Szóval aki bármi miatt aránytalanul szörnyüködik, az ilyen roncs ember aki belőled akar energiát kinyerni.
10/18 A kérdező kommentje:
A 8-as válaszoló az egyetlen - neki köszönöm - aki megértette a kérdést. A többit inkább nem minősítem, mert értelmetlen lenne.
ma 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!