Nem idegesítő, amikor valaki elkezd szörnyülködni a problémádon?
Pl.: meg voltam fázva, hosszú ideig visszamaradt a köhögés. Nem hangzott szépen, de azért nem volt halálos. Egy ismerősöm meg elkezdett hű-zni meg hühű-zni, amikor meghallotta, de olyan elszörnyedten.
Aztán egy anyagi problémámról meséltem egyszer egy haveromnak, az meg elkezdte a telefon másik végén, hogy íííííí, azta.urva iíí - mindezt szintén elborzadt hanglejtéssel.
Ha valaki együttérző, vagy segítő szándékú, akkor nem hiszem, hogy a szörnyülködés a legjobb megoldás.
10
De nagy most az öröm és nyugodtság. :D
ma 19:41
Tudtad hogy a 2x2 akkor is 4 ha többen is hasonlóan gondolják?? És ezt nem magamtól találtam ki!
Némelyik köhögés rohadtul idegesítő tud lenni, ezt ismerjük el. Például van az, amikor nagy levegőt veszel, és teljesen elturzult fejjel mély, német-juhász kutyára emlékeztető, ugatás szerű hangot adsz ki, akár többet is egymás után.
A másik: előadó a sztorit az anyagi gondjaidról valakinek, akinek 10x akkora problémája van, de udvariasságból nem akar se lefikázni, se a problémát rád zúdítani. Ilyenkor jó megoldás, az "íííí, úúúú, bakker, ez nem semmi“ és társai.
Legközelebb panaszkodsz valakinek, előre mondd meg neki, hogy pontosan milyen reakciót vársz! Akár le is írhatod egy papírra, hogy csak fel kelljen olvasnia a sutyerák bunkónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!