Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem idegesítő, amikor valaki...

Nem idegesítő, amikor valaki elkezd szörnyülködni a problémádon?

Figyelt kérdés

Pl.: meg voltam fázva, hosszú ideig visszamaradt a köhögés. Nem hangzott szépen, de azért nem volt halálos. Egy ismerősöm meg elkezdett hű-zni meg hühű-zni, amikor meghallotta, de olyan elszörnyedten.

Aztán egy anyagi problémámról meséltem egyszer egy haveromnak, az meg elkezdte a telefon másik végén, hogy íííííí, azta.urva iíí - mindezt szintén elborzadt hanglejtéssel.

Ha valaki együttérző, vagy segítő szándékú, akkor nem hiszem, hogy a szörnyülködés a legjobb megoldás.

nov. 7. 17:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

10

De nagy most az öröm és nyugodtság. :D

nov. 7. 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
11 Hát mondjuk az egy másik módszer, ha semennyire se érdekli látványosan nem reagál semmit az égvilágon. De a látványos lesajnálást is alkalmazzák, akik így ártani akarnak, mikor melyik jön be. Empátia is lehet a hű meg há, aszta, de az valahogy akkor is fura egy kis náthánál mondjuk, azért annyira nem szörnyű az :) Nekem vitamint ajánlanak olyankor, meg mondják hogy vigyázz magadra és semmi szörnyülködő fej, ez végülis jól esik, bár annyira nem szeretem a vitamint mert egyrészt drága másrészt meg mikor szedem olyan mintha ilyen vegyi anyagot ennék folyton, ráadásul por alakban, és szerintem hosszú távon az se egészséges. pl szerintem a vesének se jó, a legjobb ha az ételben van vitamin.
nov. 7. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondok újdonságot: Teljesen egyetértek az:1-es, 3-as 5-ös7-es válaszolóval, tehát (szerinted) egy bunkóval többen vagyunk.
nov. 7. 19:33
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem csoda 14-es, osztódással szaporodtok, ez az amikor valakinek semmi saját véleménye nincs de követi a trendet. Igen, tudjuk, minden panaszkodás, az is ha valaki tüsszent, és azonnal le kell sajnálni. Jó, és van valami amit magadtól találtál ki és nem a csordaszellem jegyében mondod?
nov. 7. 19:41
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Én is jövök erősíteni.
nov. 7. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Olyan egyediek vagytok, szinte megható. Mintha egy klón üzemből kerültetek volna ki.
nov. 7. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:
25%

ma 19:41

Tudtad hogy a 2x2 akkor is 4 ha többen is hasonlóan gondolják?? És ezt nem magamtól találtam ki!

nov. 7. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Azta! Ki hitte volna. Ennyi telik tőled, ilyen béna magyarázkodás. De azért kell neked hogy valakire ráerőltesd hogy panaszkodik. Pancser.
nov. 7. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:
64%

Némelyik köhögés rohadtul idegesítő tud lenni, ezt ismerjük el. Például van az, amikor nagy levegőt veszel, és teljesen elturzult fejjel mély, német-juhász kutyára emlékeztető, ugatás szerű hangot adsz ki, akár többet is egymás után.

A másik: előadó a sztorit az anyagi gondjaidról valakinek, akinek 10x akkora problémája van, de udvariasságból nem akar se lefikázni, se a problémát rád zúdítani. Ilyenkor jó megoldás, az "íííí, úúúú, bakker, ez nem semmi“ és társai.

Legközelebb panaszkodsz valakinek, előre mondd meg neki, hogy pontosan milyen reakciót vársz! Akár le is írhatod egy papírra, hogy csak fel kelljen olvasnia a sutyerák bunkónak.

nov. 7. 22:04
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
Még ezt is szavazzátok le legyen már egy kis örömötök is az életben, tessék lúzerek engem nem hat meg de nektek egy kis ajándék: itt is lehet x-re klikkelni.
nov. 8. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!