Milyen rigolyáid vannak?
Az ébresztőm mindig legalább 5x szól, nem lehet velem vásárolni és nyaralni menni, mert annyira nem szeretem ezt, hogy a hangulatom át ragad mindenkire, ha meleg van az a bajom, a hideget sem szeretem.
Szóval nem irigylem a barátaimat és a családomat sem.
- Kussban evés. Nem pofázik, nem szürcsög, nem csámcsog, nem fogazza az evőeszközt, hanem csendben marad.
- Szintúgy kuss van ha a másik épp beszél. Nem érdekel, hogy milyen fontos mondandód van, megvárod míg befejezem, aztán majd én maradok csendben amíg te beszélsz.
- Ne. Állj. A. K i b a s z o t t. Út. Közepére. Soha. Gondolok itt az ajtóba álló utasokra a villamoson, a járda közepén, keresztbe megálló dumagépekre, meg hasonlókra.
Csak az szomorít el, hogy ezek nem alap dolgok az embereknél.
1. Tizenhatos számrendszerben adom meg a telefonszámomat.
2. Matekos pólókat hordok.
3. Mindig bal lábbal veszem fel a cipőmet.
Sok van sajnos.
Nem bírom az okoskodókat, a munkájukra igénytelen helyi seriffeket, az erőszakos, kivagyi embereket.
Szeretem a békét, a nyugalmat, a stabilitást.
Nem is érzem magam a fentiek miatt jól Magyarországon.
Az evési hangok engem is. Van egy munkatársam, akit imádok mert amúgy hatalmas forma, jó a humora és mindig mindenkinek szívesen segít, de kikészülök attól, hogy nyitott szájjal rág, akkor is, ha megkérem, hogy csukja be a száját. Vagy más időben megyek enni, vagy ha pont egyszerre van szünetünk, akkor addig zenét hallgatok fülhallgatóval.
Akiknek nincs self awareness-ük. Felszáll a buszra, megörül magának, hogy ő már fenn van, és MEGÁLL AZ ÚT KELLŐS KÖZEPÉN. Ugyanez pepitában aki nem hagy leszállni járműről, mert ő arra koncentrál, hogy fel akar szállni (aztán megharagszik, ha le lesz vállazva), amelyik a bevsárlókocsit félretolva nézelődik a boltban, hogy nehogy el lehessen férni tőle, járdán lassan sétáló csoport, amelyik elfoglalja a járdát teljes szélességében, illetve mikor valaki leül mellém a tömegközlekedésen, és rámterpeszkedik. És most nem arra gondolok, mikor valaki kövér, mert az is kellemetlen, főleg most, hogy nem viselünk annyi ruhát a melegben, és a meztelen bőrünk érintkezik, hanem mikor egy teljesen átlagos testalkatú ember, aki amúgy kényelmesen elférne egy ülésben, akkorát terpeszt, meg úgy elengedi magát, hogy a keze-lába mindene átlóg az én felemre. Nagyon elkeserítő, mikor ennyire semmibe vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!