Mit tegyek, ha idegesítő, idétlen a hangom?
Figyelt kérdés
Amikor visszahallom magamat telefonon, mindig olyan borzalmas, ahogy beszélek. Valahogy nem tudok artikulálni, nem elég erőteljes a hangom, olyan a hangom, mint a lerobbant fűnyírónak. Vagy mint egy kreténnek.. Mit lehet ezzel kezdeni? Nagyon zavar. Műtéti megoldás van erre esetleg, hogy erősebb legyen a hangszínem?ma 16:21
1/2 anonim válasza:
Kivétel nélkül mindenki utálja a saját hangját eszközről visszahallva. Mások meg nem utálják a tiedet. Ezért erősen kár lenne az egészségedet kockáztatni, egy műtét nem játék. Különben sincs ilyen műtét.
2/2 anonim válasza:
1nek majdnem teljesen igaza van. Én nem utálom a hangom mert megszoktam xd Amúgy az artikulációt gyakorolhatod, meg azt is, hogy honnan adod ki a hangot. Ne csak úgy torokból hanem rekeszből esetleg. Sajni nem vagyok szakértője, mikor színjátszásra jártam, tanították, de mikor volt már az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!