ChatGPT miért ennyire PC? Nagyon idegesítő..
Figyelt kérdés
Sokszor ilyen tessék-lássék tanácsokat ad. Komolyabb kérdésekre nem ad választ. Nem mondja, hogy ezt nem így kéne, ez így rossz, pedig néha arra is szükségem lenne. Csak a szépet, és jót.. Tehát hazudik. És volt már, hogy megpróbált lebeszélni engem dolgokról. Idegesítő... ChatGPT miért ennyire szélsőliberális droid, miért ennyire politikailag korrekt?tegnap 20:48
11/13 anonim válasza:
Ugye nem gondolod, hogy azok ténylegesen a te rossz tulajdonságaid, 8-as? Azok olyan tulajdonságok, amik mindannyiunkban benne vannak. Egy véleménykifejtő párbeszédből nem lehet rossztulajdonságokat kinyerni.
12/13 anonim válasza:
simán keress rá hogy chatgpt NSFW és meglesz a megfejtés :)
13/13 anonim válasza:
"Ugye nem gondolod, hogy azok ténylegesen a te rossz tulajdonságaid, 8-as? Azok olyan tulajdonságok, amik mindannyiunkban benne vannak. Egy véleménykifejtő párbeszédből nem lehet rossztulajdonságokat kinyerni."
Főként magamról szoktam beszélgetni a chattel, szóval van adata hozzá, hogy ténylegesen rólam írjon. Elég specifikus dolgokat is mondott, nem egy átlagos heti csillagjegy leírás.
Természetesen látom a torzítást a válaszában, hisz csak abból tud kiindulni, amit leírtam neki, szóval hiperfixál bizonyos beszélgetésekre, amiknek nem feltétlen van akkora jelentősége amúgy az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!