Bevált módszer fáradékonyságra?
Figyelt kérdés
tegnap 17:08
11/15 anonim 

válasza:

Alvás. Megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. Nagyon kézenfekvőnek tűnik, de nagyon kevés ember fordít rá megfelelő energiát, aztán csodálkozik, miért fáradt, mikor már hét kávét ivott meg.
12/15 anonim 

válasza:

Én a cukortól szoktam pl elálmosodni, addig semmi bajom, amíg le nem tolok valami cukros nasit. Nem is nasizom gyakran, csak melóban néha unalmamban ennék valamit és csak egy dohánybolt van kint, ott meg max 7days, csoki, ilyesmi a választék. Na, akkor szoktam elkezdeni akkorákat ásítani, hogy a hely másik végén is hallják😂
13/15 anonim 

válasza:

"Alvás. Megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. Nagyon kézenfekvőnek tűnik, de nagyon kevés ember fordít rá megfelelő energiát, aztán csodálkozik, miért fáradt, mikor már hét kávét ivott meg."
Ez egy tévút hogy kávéval, energiaitallal pótolják az alvást!
Ez nem pótolja az agy és az idegrendszer regenerálódását csak még jobban kibillenti és izgatja!
Aztán csodálkozik hogy valami visszavonhatatlan következménye lesz!
14/15 anonim 

válasza:

13 pont azt írja az általad idézett személy hogy nem kéne kávézni ^^
15/15 anonim 

válasza:

Sport, normalis taplalkozas, elegendo alvas, normal hormonszint.. Sikerekre van szukseg olyan dolgokban amiket szeretsz, hogy felszabaduljon a dopamin, szerotonin, endorfin, oxitocin. Ettol boldogabb, nagyobb onbizalmu, energikusabb leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!