Hogy tudnám ezeket a készségeket elsajátítani? Ezek magától alakulnak ki, vagy van rá módszer? Van itt aki csinálja ezt és tudna segíteni?
Alapvetően tudatos álmodozó akartam lenni, de több hét alatt semmi eredmény, szinte sosem álmodom, úgyhogy le kellett róla tennem.
Miközben erről kerestem, találtam rá egy alternatívára, a malapadtiv álmodozásra.
Iszonyat megtetszett hogy ilyen van, de nem érzem hogy nekem lenne
Pedig depressziós vagyok, ocdm-m van és több gyerekkori traumám, mind ami kellene ehhez
Olvastam hogy csak az emberiség 2,5 százalékát érinti... az nagyon kevés...
hogy lehet hogy valakinek ez kialakul, másnak meg aki szintén traumatizált, nem?
Olvastam hogy miket csinálnak emberek közben hogy filmek vannak a fejükben amiket ŐK maguk hoznak létre. Mennyire csodás lehet ez? Mennyi tehetség kell hozzá
Én is nagy film és sorozat őrült vagyok, de csak annyi van bennem hogy de jó lenne ott lenni a filmben, de nem jön létre semmi a fejemben...
szóval gondolom ez engem nem érint...
van itt valaki aki csinálja ezt és tudna segíteni hogy hogy kell?
A maladaptive daydreaming egy elég komoly pszichés rendellenesség, ami megnehezíti az érintettek életét és a többségük szabadulni szeretne tőle, mert ellehetetleníti az életüket és elszigeteli őket a többi embertől.
Valamit félreértettél ezzel kapcsolatban. Az MD nem egy képesség, hanem egy sokszor leküzdhetetlen kényszer.
Amiről te beszélsz, az olyan, mintha egy ember OCD-vel szeretné elérni, hogy pedánsabb legyen vagy anorexiával akarna fogyni. Nem javaslom.
A Redditen van egy ennek szentelt subreddit. Ha kíváncsi vagy, ott többet megtudhatsz a dologról.
Várj jól értem, hogy te megakartál tanulni álmodozni, mert nem tudsz? Minden rossz szándék nélkül kérdezem, mert meglep. Sose képzeltél el olyan dolgokat amik nem történnek meg?
De a sose álmodsz alapján kicsit olyan érzésem van minthogyha félreértetted volna az álmodozást. Vagy te ezt hogy képzeled el?
Aztán meg ezt az MD-t is?
Itt vagyok, nálam jobb példát nem találnál erre
De Szerintem is félreértettél valamit, mert ez nem egy jó dolog. Mármint persze nekem jó, mert pontosan olyan mint a drog. Sőt ha ez nem lenne már rég drogfüggő lennék…
Eufóriát okoz.
Már többször irtam erről kommentet, de van egy nagyon hosszu beszélgetésem Erről a mentális egészség kategóriában…
Kizárt hogy ezt lehessen tanulni
Tudatos álmodás elvileg igen lehet, és én is akartam, de úgy vagyok ezzel mint te, én is ritkán álmodom és bármit próbáltam a közelébe sem kerültem a tudatos álmodásnak.
Viszont az MD 7 éves korom óta része az életemnek és annyira Természetes számomra, hogy fel sem merült bennem hogy ez bármi eltérés lehet és csak kb. 27 éves koromban jöttem rá hogy amit csinálok az az md….
Bár megnehezíti az életet de én nem tudom már elképzelni az életem nélküle
Olyan mint a heroin, csak ezt ingyen, legálisan megkapom
Nem tetszenek élő férfiak csak fiktív karakterek és ott én mondom meg hogy mit mondanak
Én már olyan szinten vagyok régóta, hogy hallom is a saját hangjukon amit akarok hogy mondjanak…
Ezt akarod?
2 azért azt megcafolnam hogy szabadulni akarok tőle
20 éve csinálom, több mint 20
Néha kívülről látom magam és az tetszik, néha el is játszom amit akarok
Az esetek 80%-ában abszolút szerelmi almodozasaim vannak, de van baratokrol is, karrierről… de a szerelmi a legintenzívebb
A férfiak 99,9 Százalékától egyszerűen annyira undorodom, hogy a hányinger kerülget ha arra gondolok hogy a közelembe jönnek, csak a tökéletes fiatal szepfiuk jönnek be.
Tudok küldeni listát hogy kamaszkorom óta milyen híres férfiakról almodoztam.
De még azt is leírom hogy jelenleg az egyik legnagyobb fantáziám, a dancing with the stars
Ugyanis az amerikai verzióban megláttam egy táncost aki első pillantásra nagyon megtetszett
Aztán ahogy tovább néztem már totál a függője vagyok
Tavaly kezdődött, most hogy újra van dancing már kész is volt a film a fejemben
Nyilván én vagyok a híresség aki benne van a műsorban és ő meg a profi táncos
Nyilván extrém szerelem, dráma minden van benne
Ma is gondoltam erre.
Magam sem értem hogy miért tetszik ENNYIRE az a pasi, de extrém módon megfogott
A külső nem elég, van rengeteg nagyon szép férfi de abszolút hidegen hagynak, ő viszont függővé tett egy nap alatt
A tudatos álmodozó és a tudatos álmodó között van különbség. Szerintem a kérdező a kettőből csinált egyet.
Mi az hogy tudatos álmodozó? Az ember napjában álmodozik “daydreaming”, ahhoz nem kell aludni, hogy álmodozzon valaki. Hanem csak elképzeled a dolgokat és megy a fantáziád, ahogy a többiek is írják. Könyvet tudnék írni sztorikról amiket eltudok így képzelni.
A tudatos álmodás már más tészta, amikor alszol és te irányítod az álmaid. Az egy igen nehéz dolog. Az emberek nagy része nem emlékszik az álmaira. Irányítani meg még kevesebben tudják őket.
Sajnos amikor álmaimban rájövök, hogy az nem a valóság, amit látok és álmodok, én tudom irányítani, rendszerint felébreszt az agyam. Ráadásul a legtöbb álmom simán kiadna egy horror film sorozatot az atmoszférájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!