Ha már angol nélkül létezni sem lehet, akkor miért nincsen normális, hatékony és egyszerű módszer az elsajátítására?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 20:36
2/14 A kérdező kommentje:
Oké, csak honnan miből? Mindent össze kell ollózni a netről meg egész nap sorozatokat nézni? :)
2021. máj. 4. 20:43
3/14 anonim válasza:
Mondjuk tankönyvből?
English grammar for everyone vagy Raymond Murphy's English Grammar in Use (Elsőnek van magyar változata, a másodiknak nem tudom)
4/14 anonim válasza:
Vagy bejelentkezi nyelvsuliba? Most is vannak, csak online.
Igazából nem tudom mire gondolsz. Nyelvet tanulással fogsz elsajátítani. Nem fogják 'beültetni' az agyadba.
Tanulás mellet pedig igen nezheted angol nyelven felirattal a filmeket, sorozatokat.
5/14 anonim válasza:
Konkrétan mire gondolsz? Töltsék a fejedbe?
Semmivel nem nehezebb, mint a többi nyelv.
6/14 anonim válasza:
Van, ha suliban nem ment, vagy mást tanultál, akkor angol magántanár a leghatékonyabb. De vehetsz magadnak könyvet is . Applikációk csak segítségnek jók.
7/14 anonim válasza:
Igazából minden elérhető online ami szükséges. Szókincs, nyelvtani feladatok, videók, podcastek, minden a rendelkezésedre áll. Teljesen ingyen is meg lehet csinálni, nem tudom mit vársz.
8/14 A kérdező kommentje:
Nyelvsuli csak a nyelvtant és a beszédet erőlteti. Elveszi az ember maradék kedvét teljesen jó pénzért.
Könyvből sem láttam még teljes értékűt és ami fölött nem alszol el.
2021. máj. 4. 21:56
10/14 anonim válasza:
Nézd, rengetegen megtanultak már angolul, a hiba szerintem benned van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!