Normális, hogy nem találom magyarul a szavakat, meg angolul akarom mondani?
Figyelt kérdés
25 napja kezdtem el angolul tanulni, de már most nem igazán megy a magyar. Volt, hogy napi 10 órát egész nap angolul tanultam. Lehet ez a baj?2021. ápr. 30. 21:13
1/39 anonim válasza:
Ennyi tanulás mellett már elkezd az ember néha angolul gondolkodni.
A két nyelv között nem mindig lehet egyértelműen tükör fordítani, szóval szerintem természetes hogy időnként nem jut eszedbe egy kifejezés pontos megfelelője.
3/39 anonim válasza:
Hmm, erdekes. Vajon mennyit tanultal, ami az agyadban is maradt 25 nap alatt? Ja ertem. Like, like es like plusz OMG telibe.
Ugye, Ezt humornak szantad?
4/39 A kérdező kommentje:
Nem humornak, és elhiheted, hogy komplett mondatokat tanultam.
2021. máj. 2. 22:07
5/39 anonim válasza:
Hát, én 12 évet éltem kint és nincs ilyen problémám, de biztos zseni vagy, gondolom ezt akartad hallani. :D
6/39 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Nem is értem a többi válaszolót, ne mondjátok már, hogy veletek sosem fordult elő, hogy tudtatok egy szót angolul, de a magyar megfelelője nem jutott eszetekbe...
7/39 anonim válasza:
#6,
De sokszor elofordul/t Belem is. Foleg angol nyelvteruleten elvesztette.
Viszont, nem 25 nap angol tsnulas utan. A het vicce a kerdes es kerdezo.
8/39 anonim válasza:
Mar most nem igazan megy neki S magyar!😂
Mondom, humor kategoria.
9/39 anonim válasza:
Remélem az én agyamba a német fog így bemenni!:D
10/39 anonim válasza:
Velem sokszor előfordul, de mi itthon is angolul beszélünk , ez a közös nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!