Miért nem tudtam 27 éves koromra sem normálisan megtanulni angolul?
Hogy érted, hogy magyarul se? Magyarul sem beszélsz?
Tanulási nehézséget, disz-es problémákat, asperger szindrómát, stb. vizsgáltak már nálad?
Miért kellene nyelvet tanulnod, rengeteg olyan területen dolgozhatsz, ahova nem kell.
Mi érdekel, mihez értesz, mit csinálnál szívesen?
"Hogy érted, hogy magyarul se? Magyarul sem beszélsz?
Tanulási nehézséget, disz-es problémákat, asperger szindrómát, stb. vizsgáltak már nálad?"
Tudok magyarul, de nagyon gyér a gondolatvilágom és nehezen fejezem ki magam. Aspergeres és hasonlók nem hiszem, hogy lennék, infó diplomám van mégha elég sokat is csúsztam. Ilyen diagnózisokkal sztem nem lett volna meg az oklevél.
---
"Miért kellene nyelvet tanulnod, rengeteg olyan területen dolgozhatsz, ahova nem kell."
Informatikához mindenhova kell a stabil angol tudás. Mondj egy területet ahova nem (ja és nem proginfós vagyok, szóval kódbogarászós munkák sajnos kilőve)!
"Mi érdekel, mihez értesz, mit csinálnál szívesen?"
Ezek nagyon jó kérdések! Az egyetem első éve óta ezen gondolkozom. Sajnos eddig alternatívát nem találtam így van egy szakmám amit nem szeretek.
Kedves Kérdező!
Nem tudom könyveket menyire olvasol de én javasolnám,hogy olvass könyveket és angolul is fordíts olyan cikkeket,írásokat amik nagyon érdekelnek téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!