A barátnőm akar talizni hetek óta, de semmi kedvem végig hallgatni ...
Nekem szó szerint semmihez nincs kedvem.
2024. máj. 14. 12:54
1/7 anonim válasza:
ez szerintem nem lustaság hanem depresszió vagy valami mentális oka van, én is ilyen vagyok évek óta
2024. máj. 14. 12:58
2/7 anonim válasza:
Márpedig kelj fel, ülj le tanulni és küldjed az önéletrajzodat, és találkozz a barátnőddel. Erőt venni magadon csak azért is.
2024. máj. 14. 12:59
3/7 anonim válasza:
Ha elhagy a barátnőd, megesz a retek és felkopik az állad, eszedbe jut élni ne félj.
2024. máj. 14. 13:10
4/7 anonim válasza:
+ egy idő után kidobnak otthonról, a szüleid sem végtelen türelműek.
2024. máj. 14. 13:31
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem is tudom mi akarok lenni így amit választottam nem éppen arról szól, hogy hú de jól fogok vele keresni.
Ami a munkát illeti nem fizetnek valami jól és csak egy dolgot szeretnék vásárolni az pedig egy saját lakás, de olyan távolinak tűnik, hogy inkább el sem kezdem a gyűjtést. A ruhák, telefon, egyéb divat cuccok nem igazán lelkesítenek.
A barátnőm pedig állandóan csak magáról beszél és ha végre rólam lenne szó kb 3 percig hallgat és utána egyből magára tereli a szót. (barát barátnő!) Lány vagyok!!
2024. máj. 14. 14:38
6/7 anonim válasza:
ismerős érzés ahogy a barátnőd viselkedik. nekem volt egy haverom akinek be nem állt a szája, szinte levegővétel nélkül tudott pofázni órákig a semmiről és megszólalni sem tudtam tőle, olyan szinten lefárasztott amikor találkoztunk mintha lefutottam volna a maratont.. miután sikerült leráznom, nyugisabb lett az életem sokkal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!