Miért pisilnek állva a fiúk még otthon is?
Nekem így kényelmesebb.
Csak odaállok, aztán már zubog is.
Ez mennyire proli férfias válasz lett, istenem, kiégek magamon. De ez az igazság.
Bár én eleve nagyon kevés WC-re ülök rá pisilés miatt normális körülmények között, egyszerűen könnyebb előkapni és kész. Mint letolni a nadrágot, ráülni etc.
Remélem kielégítő volt a válaszom. Nyihaha.
Én itthon csak azért, mert a mosdókagylóba a legegyszerűbb, és utána a kézmosóvízzel víztakarékosan le is tudom öblíteni, ráadásul még a szerszámot is ápoltan tudom eltenni egy tiszta vizes öblítést követően. :)
Máshol, ha van rá mód, én is inkább leülök, hoyg ne hugyozzak össze mindent a budi körül is, mert itthon is utálom, ha húgyszag terjeng a sok apró szétcsapkolódzó pisi miatt... Így takarítani sem kell olyan sokat legalább, ismét spóroltam.
Érdemes lenne ezeket másoknak is meggondolni és felvenni szokásnak, máris jobb hely lenne a világ, ha nem a megbotránkozás, meg a divatból kiröhögés és lehurrogás lenne a sikk...
4
Hát, pl véletlen sem pisilsz mellé
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!