Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért pisilnek állva a fiúk...

Miért pisilnek állva a fiúk még otthon is?

Figyelt kérdés
De most komolyan, van ennek valami gyakorlati oka is?

tegnap 22:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Passz. Én ülve szeretek.
tegnap 22:48
 2/16 anonim ***** válasza:
40%

Nekem így kényelmesebb.

Csak odaállok, aztán már zubog is.

Ez mennyire proli férfias válasz lett, istenem, kiégek magamon. De ez az igazság.

Bár én eleve nagyon kevés WC-re ülök rá pisilés miatt normális körülmények között, egyszerűen könnyebb előkapni és kész. Mint letolni a nadrágot, ráülni etc.

Remélem kielégítő volt a válaszom. Nyihaha.

tegnap 22:50
 3/16 anonim ***** válasza:
47%

Én itthon csak azért, mert a mosdókagylóba a legegyszerűbb, és utána a kézmosóvízzel víztakarékosan le is tudom öblíteni, ráadásul még a szerszámot is ápoltan tudom eltenni egy tiszta vizes öblítést követően. :)

Máshol, ha van rá mód, én is inkább leülök, hoyg ne hugyozzak össze mindent a budi körül is, mert itthon is utálom, ha húgyszag terjeng a sok apró szétcsapkolódzó pisi miatt... Így takarítani sem kell olyan sokat legalább, ismét spóroltam.

Érdemes lenne ezeket másoknak is meggondolni és felvenni szokásnak, máris jobb hely lenne a világ, ha nem a megbotránkozás, meg a divatból kiröhögés és lehurrogás lenne a sikk...

tegnap 22:51
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Fordítva gondolod. Mi a gyakorlati oka leülni pisilésnél?
tegnap 22:52
 5/16 A kérdező kommentje:

4

Hát, pl véletlen sem pisilsz mellé

tegnap 22:53
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, egy férfi nem pisil mellé még csatak részegen sem. A szerszám tökéletes uralma minden körülmények között a férfi lét alapja.
tegnap 22:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, de csak annál aki állva mellépisil
tegnap 22:57
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Mégis mi a fenéért ülnék le?! Nem egyszerűbb állva? Mellé meg nem megy, ha nagy ritkán valamiért mégis hát én takarítok.
tegnap 22:59
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Nekem pont hogy ülve szokott kifolyni mert visszafolyik a nagy nyomas miatt a peremről
tegnap 23:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért számít, ha mellé megy? Megtámad a pisi? :D
ma 01:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!