Van valami módszer arra, hogy kiöljek minden érzést magamból, érzéketlenné váljak?
Figyelt kérdés
ebből a szempontból úgy irigylem azt aki pszihopata, hogy nincsenek érzései, nem tudják megbántani, felidegesítenidec. 6. 20:20
1/5 anonim válasza:
Hát ez egy nem jó gondolkodás mód már az elején. Nem kiölni kell az érzéseidet, hanem meg kell tanulni azokat megfelelően kezelni, hogy érzelmileg érettebbé válj. Szerintem meg rossz, ha valaki pszichopata, mert én nekem élet értelmét a kapcsolatok alkotják, hogy tudunk mély, őszinte kapcsolatokat létrehozni, együtt szórakozni, ez más állatfajnál, élőlénynél nem hinném, hogy van. Annyival rosszabb nekik, mert nem tudják mik az igazi értékek az életben. Valószínűleg megbántottak téged érzelmileg, és ezért gondolod azt, hogy ha kiölöd magadból ezeket az érzelmeket, akkor már semmi nem fog tudni bántani, amit megértek, mert sok a rossz ember, akinek ártó szándékai vannak, viszont meg kell találni azokat akik elfogadnak és támogatnak, azokat a jó embereket. Az érzelmeket alapból nem lehet kiölni, mert az ember érzelmi lény, irracionálisnak mondható, a döntéseink mögött is érzelmek vannak, és ez csak belső feszültséget fog okozni neked, ha el akarod nyomni az érzelmeidet, és utána akkor fog kitörni belőled mikor nem lenne jó. Írj naplót, hogy kiírt az érzelmeidet, vagy ilyen hasonló egészséges módszereket találj, amellyel nem elnyomod, hanem megéled az érzelmeidet, és feldolgozod. Kitartást!
2/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
nem
dec. 8. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!