Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek sokan levideóz...

Miért szeretnek sokan levideózni bajbajutott, méltatlan helyzetben lévő, öntudatlan embereket?

Figyelt kérdés
Tele van az internet az ilyenekkel. Az a jómadár például, aki pár napja, a Nyugatitól nem messze levideózta a drogos fickót, aki el akarta tolni a villamost.. Miért nem hívtak inkább mentőt, vagy rendőröket? Szerintem az ilyet levideózni ultra gusztustalan, ez olyan, mintha egy öngyilkost videóznál, vagy olyat, aki rosszul lesz, vagy esetleg összefossa magát. Ez mitől annyira vicces a sok idióta embernek? Ez gyakorlatilag nem megszégyenítés?

ma 15:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Senki ne vegye ezt személyes támadásnak, meg nem akarom, hogy bárki is rosszul érezze magát emiatt. Csak legalább fontoljátok meg, amit írtam..
ma 16:26
 22/23 anonim ***** válasza:
26%
22 te is amit én írtam,te carsz mindenkire csak a drogosokra nem
ma 16:30
 23/23 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon jó kérdés, évek óta ez probléma. Sokan ezáltal menőnek érzik magukat, hogy 1-15-60 percre ismertté válnak, figyelmet kapnak az "alkotásukkal". Más, de civilizált helyeken a hasonló cselekedeteket már büntetik.

[link]

ma 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!