Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek sokan levideóz...

Miért szeretnek sokan levideózni bajbajutott, méltatlan helyzetben lévő, öntudatlan embereket?

Figyelt kérdés
Tele van az internet az ilyenekkel. Az a jómadár például, aki pár napja, a Nyugatitól nem messze levideózta a drogos fickót, aki el akarta tolni a villamost.. Miért nem hívtak inkább mentőt, vagy rendőröket? Szerintem az ilyet levideózni ultra gusztustalan, ez olyan, mintha egy öngyilkost videóznál, vagy olyat, aki rosszul lesz, vagy esetleg összefossa magát. Ez mitől annyira vicces a sok idióta embernek? Ez gyakorlatilag nem megszégyenítés?

ma 15:01
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Aki ilyet levideóz, az tulajdonképpen mennyivel különb a drogos őrjöngőtől? Félreértés ne essék, nem védeni akarom őt, de ilyenkor a hatóságoknak kellene megfékezni az önkívületi állapotban lévő embert, nem lekamerázni kellene, majd feltenni Tiktokra.
ma 15:04
 2/23 anonim ***** válasza:
60%
Mert a saját nyomorúságos életükkel összehasonlítva találnak olyat, aki még náluk is nyomorultabb. Ezért.
ma 15:04
 3/23 anonim ***** válasza:
25%
Azért ha valaki bedrogozza magát és elakar tolni egy villamost nem ugyanaz mintha valaki sérült helyzetbe videóznak,azthittem mellettük akarsz kiállni,de biztos haverod a szupermen
ma 15:06
 4/23 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben nem videózni kéne, hanem minden villamoson kellene lennie biztonsági szolgálatnak, aki megfékezi a dühöngőt.
ma 15:10
 5/23 anonim ***** válasza:
40%
Az a baj sok a drogos,utcán copatnak nőket,utána meg arra hivatkoznak hogy mentális betegek
ma 15:12
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Írtam privátba
ma 15:12
 7/23 anonim ***** válasza:
40%

"Aki ilyet levideóz, az tulajdonképpen mennyivel különb a drogos őrjöngőtől?"

Annyival, hogy se nem drogos, se nem örjöng.

ma 15:13
 8/23 anonim ***** válasza:
45%
Mivel sunyin nem válaszoltál a privátomra le írom ide is,gyerekeket,halálukon lévő embereket aláznak meg az nem zavar?
ma 15:14
 9/23 A kérdező kommentje:
7# Szerintem meg semmivel sem különb. Más nyomorán röhögni mennyo emberséges? Mert az említettek nem csupán videózták, hanem jól halhatóan röhögtek is rajta. Ha a villamos alá esik szerencsétlen, és kilapul, vajon akkor is röhögtek volna rajta?
ma 15:15
 10/23 A kérdező kommentje:
7# Szerintem meg semmivel sem különb. Más nyomorán röhögni mennyire emberséges dolog? Mert az említettek nem csupán videózták, hanem jól halhatóan röhögtek is rajta. Ha a villamos alá esik szerencsétlen, és kilapul, vajon akkor is röhögtek volna rajta? Ilyenkor a hatóságoknak kellett volna egyből közbelépni!
ma 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!