Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan vannak akik úgy érzik,...

Sokan vannak akik úgy érzik, hogy nincs egy állandó cél előttük és csak megállók vannak az életükben ?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudnám ezt jobban megnevezni mint, hogy állomások vannak az életemben.

Ha lezárul valami akkor az számomra olyan érzés mintha egy másik életben történt volna.

Olyan mintha egy életből beleugranék egy másikba.

35 vagyok.

jan. 31. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokan lehetnek. Ezért van annyi önfejlesztő könyv, meg motivációs guru.
jan. 31. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Nyugi ilyen 40 körül beáll és utána már csak annyit érzel hogy csökken minden (fifikailag, mentálisan egyaránt). Szóval már közel az utolsó állomás, onnan már csak egyre lassabban gurul tovább a szerelvény :)
jan. 31. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én így vagyok. A munka amolyan kötelező rossz, bemegyek, letudom, hazajövök. Barátom kevés van, azoknak is család. Van hobbim ami hétvégére korlátozódik, szeretem csinálni, de néha már az is tud sok lenni, meg céltalanná vált.
jan. 31. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, rengetegen vagyunk így. Egyszer kellene csak kipróbálni valami újat, nem feltétlen foglalkozni a (számomra) megnevezett hátráltató tényezőtől: máris minden más lenne.
jan. 31. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet, csak eddig nem sikerült szavakba öntenem. Voltak pedig céljaim, csak sajnos nem is mindig voltak túlzottan reálisak, meg egy ideje már inkább csak kudarc jön kudarc után, pedig itt már jól belőtt célok voltak.

Szaktársakkal beszéltünk ilyenről, egyikük kimondta, hasonlóan érez, unokatesókkal is volt hasonló beszélgetés, egyikük utalgatott ilyesmi állapotra szintén.

febr. 1. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!