Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, aki szintén...

Van itt olyan, aki szintén megunta az állandó jópofizást?

Figyelt kérdés

Amikor jó képet vágott másokhoz, pedig közben nem érdemelték volna meg, viszont a képmutatástól meg herótja lett és megelégelte ezt az egészet.

Voltatok ilyen helyzetben?

2024. jún. 25. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2024. jún. 25. 23:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Azóta mások 'idegbetegnek' gondolnak, mert lett annyi önbizalmam éd az egóm is felhízott annyira, hogy bárkivel leállok vitázni...

Eredmény --> Teljes egyedüllét.

Sajnos az élethez társul a maszk viselés :/.

25F

2024. jún. 25. 23:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad maszkot viselni! Vállald önnmagad, add önnmagad, és légy őszinte. Melós dolog, de ha nem így teszel megbetegszel hosszútávon. És tudj nemet mondani lelki ismeret furdalás nélkül.
2024. jún. 25. 23:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van.
2024. jún. 25. 23:30
 5/13 Metionin ***** válasza:
100%
Hajjaj, szerintem mindenki átesett ezen. Kifejezetten jópofizni sosem volt szokásom de épp elég az is, amikor szimplán meg kell állnod, hogy ne ossz ki valakit, akit legszívesebben péklapáttal simogatnál. Főleg, ha az illetővel muszáj találkoznod mert pl. munkatársad.
2024. jún. 26. 10:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár kimondottan a jópofizás sosem volt szokásom, arra viszont mindig nagyon figyeltem, hogy a véleményem úgy tálaljam, hogy abból ne legyen konfliktus, sértődés. A tartalmán nem, de a megfogalmazáson változtattam. Egy ideje azonban fel is hagytam ezzel, bele is fáradtam, meg rá kellett jönnöm, ha valaki megsértődik valamin, az nem feltétlenül az én hibám, illetve ezt nem is lehet mindig kikerülni.

Félig-meddig idetartozik, hogy régen konfliktuskerülő voltam. Önbizalmam sem volt a helyén, tartottam is valamelyest az ilyesfajta szituációktól, meg azok következményeitől. Aztán megelégeltem egy-két dolgot, azóta már sokkal jobban ki tudok magamért állni, bár még bőven van hová fejlődni.

2024. jún. 26. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt untam meg, hogy állandóan szerepet kell játszanom. Kedvesnek kell lennem mindenkihez. Hallgatnom kell az emberek hülyeségeit.

Nem szeretem a gyerekeket. Kedvesnek kell lennem hozzájuk. A gonosz emberekhez a munkahelyen kedvesnek kell lennem, hogy beilleszkedjek.

Legszívesebben ki sem jönnék a házból.

2024. jún. 26. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, de én túltoltam, mert rideg lettem sokakkal szemben.

Alig van bennem kedvesség.

2024. jún. 26. 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:
7/8! Ez elég durva, hogy ki sem jönnél a házból. Egy germán gyógyterapeuta mondta hogy a szemünk bevisz egy képet az agynak, a tárgyakról visszaverődő fény álltal. Ez alapján egyénileg jön létre az agyában egy világnézet, vagy is a Te világod. Ezért látunk külömbözőnek dolgokat, és ha belegondolsz, te saját magad miatt érzed amit érzel. Próbálj másként nézni emberekre (ő ilyen, így kell elfogadni) Minden gyűlölködés, magányosság stb visszafelé hat, mert az agyad másként fogja irányítani a szervezetedet. Stressz hormont termel ami kikapcsolja az immunrendszert. Nemrég tudtam meg hogy ha pl valaki donor szervet kap, stresszhormonokat inyekcióznak be neki hogy kikapcsolják az immunrendszerét, nehogy kilökje az új szervet. Szóval szeretet- béke, és őszinteség🙂
2024. jún. 26. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 teljes mértékben igazad van.

Egyszerűen a gonoszságot nehezen fogadom el. Amikor valaki árt a másiknak haszonszerzésért. Nem tudom elfogadni hogyan lehetnek ilyenek az emberek. Amikor hazugságokat találnak ki, hogy másnak ártsanak. Megaláznak másokat.

2024. jún. 26. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!