Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, aki szintén...

Van itt olyan, aki szintén megunta az állandó jópofizást?

Figyelt kérdés

Amikor jó képet vágott másokhoz, pedig közben nem érdemelték volna meg, viszont a képmutatástól meg herótja lett és megelégelte ezt az egészet.

Voltatok ilyen helyzetben?

2024. jún. 25. 23:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy butthista azt mondja, a világ nem fog megváltozni. Változz meg és fogadd el olyannak amilyen. És akkor békében tudsz élni.
2024. jún. 26. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
10! Ne törödj vele mit csinálnak mások, te ne csináld, mindenki elszámol egyszer, és onnan nem lehet elmenni. Sok klinikai halált megélt ember interjúját megnéztem, olvastam. Persze van aki azt mondja nem élt át semmit, de lehet csak nem emlékszik. Egyébként is a Bibliában az is benne van hogy ez nem mindenkinek jár. Nézd meg például youtubeon Égerházy Imre interjúját, meghaltam és élek címmel. Vagy a csillogás c. Filmet. Esetleg keress rá a féllabbal a túlvilágon c filmre. Sok van. Az emberek keresnek valamit mert érzik hogy nem stimmelnek a dolgok.
2024. jún. 26. 21:34
 13/13 anonim válasza:
Persze. Pont mostanában történt egyébkén és ez valószínűleg sokakat érint, nem csak engem. Azóta inkább egyedül vagyok(nem úgy értem hogy barátnő nélkül, persze ez is igaz), teljesen más lett az életem, az érzéseim, és a gondolkodásmódom. Személy szerint nekem ez a fajta "egyedüllét" jobban tetszik mivel sokkal több mindenre tudok gondolni és nem kell mindig mindenkinèl ott lennem.
2024. júl. 12. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!