Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » "Ezt a kérdést,egyszer már...

"Ezt a kérdést,egyszer már kiírtad". Vannak ezen az oldalon állandó megmondóemberek, akik a nap 24 órájában azt nézik,hogy ki mikor és hány kérdést ír ki?

Figyelt kérdés
márc. 9. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Vannak persze :)
márc. 9. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Én már vagy tucat kérdésemnél kaptam hasonlókat és természetesen mindegyik esetben összekevertek valaki mással. 👏👏👏👌
márc. 9. 16:35
 3/12 Darius- ***** válasza:
18%

Mivel idézel te is tudod a választ. Mi a kérdés? Hogy nem kéne?

Nem kéne. Mivel ennyi kérdés között nagy az esély egybevago tartalomra, továbbá nem tiltott újból megírni. Akinek nem tetszik, ne írjon oda.

márc. 9. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:
37%
Ezt már én is megfigyeltem. Hihetetlen, hogy van olyan megkeseredett életű, aki átnézi, van e hasonló vagy ugyanolyan címmel kérdés. De igen, sajnos létezik...
márc. 9. 16:52
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk az vicces, amikor írnám a választ, és a kapcsolódó kérdéseknél ottvan minimum egyszer ugyanaz a kérdés, kb pont ugyanazzal a megfogalmazással.

Aztán amikor rámegyek a kérdésre, látom h egy hete írták ki és a kifejtés 90%ban ugyanaz.😅

márc. 9. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Sosem arról van szó, hogy van egy kérdés és 2 éve már egyszer valaki kiírt hasonlót.

De vannak itt beteges felhasználók. Pl. van egy fickó, aki RENDSZERESEN (tehát 10+ alkalommal) kiírt már ide olyan kérdést, ahol egyértelműen csak történeteket vár a fétiséről. Ő arra gerjed, ha fiatal fiúkat, férfiakat kikötöznek. Totál felismerhető és soem tényleges kérdést tesz fel, hanem történetekre vadászik, amikre... magát tudja szórakoztatni.

Nem tartom etikus dolognak, hogy dérdésnek álcázva recska anyagot próbál kicsalni, főleg nem úgy, hogy azt sem lehet tudni, hogy a válaszoló egyáltalán gyerek-e. Amúgy sokszor fogalmazza meg úgy a kérdést, hogy egyértelműen kamaszokat céloz meg (kötözött-e már ki osztálytárad, van-e kikötözős sztorid a koleszban, osztálykiránduláson, stb.)

Ugyan ez a helyzet az egyik felhasználóval, aki párnaponta kiír egy kérdést, ami nem kérdés, csak leírja, hogy mennyire rossz az élete. Őt fel lehet ismerni, mert láthatóan van valami mentális baja, rendszeresen szinonímákat ismételget. (Pl. szaladtam futottam a buszra, elmegyek enni kajálni, srtam zokogtam egész nap).

Neki én már próbáltam normális, segítő szándékú választ adni, kérdeztem az életéről (hogy ki tudjuk találni, mi lehet a tényleges baja, hogy lehetne segíteni rajta, pontosan mire van szüksége). Erre ideges lett és privátban ocsmány stílusban lehordott mindennek.

Én ilyeneknél szoktam odaírni, hogy ez már megint az egyik szokásos elmebeteg.

Nyilván ha foglalkoztat egy téma, tehetsz fel hasonló kérdéseket, de ezek már nem erről szólnak.

márc. 9. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

Nekem eddig két alkalommal tűnt fel, hogy a kérdés alatt, a kapcsolódó kérdések között szerepel pontosan ugyanaz a kérdés, amit éppen olvasok. ... és valóban, a másik kérdést megnyitva, nem csak a kérdés, hanem a kérdező kommentjei is betű szerint ugyanazok voltak.

Nem ezen az oldalon töltöm az életem, de ha az oldal tetején és az alján teljesen azonos kérdést olvasol, az azért feltűnik.

márc. 9. 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Téves a kiindulási pont a kérdésednél.

A legtöbb ember pár kategóriát néz rendszeresen, ott igencsak feltünik, ha ugyanaz a kérdés, a legtöbbször ugyanolyan stílussal és ugyanolyan nyelvtani hibákkal elökerül hetente legalább egyszer.

Olyan valaki nem hiszem, hogy van, aki az ÖSSZES kérdést állandóan nézi, de ha pl a szülö-gyerek topikban hetente belefut abba, hogy pl: ""a kérdezöt a szülei hátrányosan megkülöböztetik a bátyjától, akinek már több autót vettek, amiket összetört, illetve eltartják, ö meg nem kap semmit, ezen sír, ahelyett hogy elköltözne"", az elég feltünö dolog. De elég sok olyan valaki van, aki ugyanazokat a hülyeségeket írja gyakran, és elég zavaró tud lenni, föleg, ha kap egy csomó hasznos választ, de nem tesz semmit, hanem újra és újra csak nyavalyog.

márc. 9. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
3-as: a szabályzatban egyértelmüen benne van, hogy ne írd ki ugyanazt a kérdést újra!
márc. 9. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Teli van az oldal trollokkal, meg idiótákkal, akiknek a bekattanásaik nem tudnak kimerülni 1-1 kérdésben, ha rendszeresen látogatja valaki az oldalt, ezek simán feltűnnek. Nincs benne semmi extra.
márc. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!