"Ezt a kérdést,egyszer már kiírtad". Vannak ezen az oldalon állandó megmondóemberek, akik a nap 24 órájában azt nézik,hogy ki mikor és hány kérdést ír ki?
Figyelt kérdés
márc. 9. 16:27
11/12 anonim válasza:
A kapcsolódó kérdések rész, az oldal alján, valóban eléggé árulkodó dolog, és nem egyszer botlottam bele én is olyan helyzetbe, ahol az aktuális kérdés alatt, az említett helyen, szóról szóra jelent meg ugyanaz, amit épp olvastam. De még a kifejtés is stimmelt, a kérdező kommentjei közt is volt átfedés. Szóval az már nem a véletlen kategória volt.
Valamint, eléggé sok időt tudok az oldalon tölteni, vagy ha épp nem is, azért ebben a kategóriában át szoktam futni a kérdéseket, úgy meg elég hamar szembetűnnek az esetlegesen ismétlődő kérdések. Nem szoktam erről kommentet írni, csak szépen továbbgörgetek, válasz nélkül.
12/12 anonim válasza:
Én nem vagyok itt sokat, de már én is futottam bele olyanba, amit kicsit átfogalmazva, de már olvastam egyszer. Megválaszoltban könnyen meg is találtam, mert vagy 10el lejjebb volt. Szóval igen, azért elég feltűnő, mikor 2x olvasod 1 héten belül ugyanazt. Mondjuk engem pont nem izgat ki hányszor ír ki egy kérdést, csak felesleges az olyannak segíteni, aki az előző kérdése X egyöntetű válaszból nem tudja leszűrni a választ, pedig egyértelmű a megoldás a problémájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!