Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek sokan levideóz...

Miért szeretnek sokan levideózni bajbajutott, méltatlan helyzetben lévő, öntudatlan embereket?

Figyelt kérdés
Tele van az internet az ilyenekkel. Az a jómadár például, aki pár napja, a Nyugatitól nem messze levideózta a drogos fickót, aki el akarta tolni a villamost.. Miért nem hívtak inkább mentőt, vagy rendőröket? Szerintem az ilyet levideózni ultra gusztustalan, ez olyan, mintha egy öngyilkost videóznál, vagy olyat, aki rosszul lesz, vagy esetleg összefossa magát. Ez mitől annyira vicces a sok idióta embernek? Ez gyakorlatilag nem megszégyenítés?

ma 15:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%
Annyira egyértelmű a dolog. Valaki részegen elakar tolni egy villamost, de mi nem videózhatunk és nevethetünk a hülyén mert gusztustalan. Az a gusztustalan, hogy ilyen hülye és még iszik is. Ha ő megteheti, hogy hülye legyen akkor mi hagy videózzunk már ha olyan kedvünk van. Nem vészhelyzet volt és a villamos sofőre is látta, hisz ott volt előtte. Nem ütötte volna el. A hatóságoknak meg feltételezhetően már jelezte. Nekünk mint külső szemlélőknek annyi dolga van hogy röhögjön. Ha pedig bántja a csávót, hogy kinevetik máskor nem iszik majd ennyit. Ha iszok és hülyeséget csinálok és valaki a netre feltesz akkor így jártam.
ma 15:33
 12/23 A kérdező kommentje:

11# Szerintem meg akkor is undorító dolog. Pláne akkor, ha a saját haverjai voltak azok, akik levideózták. Ilyenkor a hatóságokat kell értesíteni, illetve nem értem, miért nem volt biztonsági szolgálat a villamoson, akik egyből leállították volna a tomboló csávót.

Minden embernek jár az emberi méltóság, MÉG egy drogosnak is. Ettől függetlenül jár neki a büntetés, ezt nem vitatom. Igen, gusztustalan volt, hogy bedrogozott, a kamerázoktól meg az volt az undorító, hogy lekamerázták. S ráadásul feltették a netre, hogy az alacsony intellektusú emberek röhögjenek rajta.

Az pedig, hogy ezt végigszórták a világhálón, szerintem súlyosbító körülmény. Mert pont ezt akarták, gúnyt űzni egy szemmel láthatóan zavart elméjű emberből. És mennyi ilyen videó van még fent a neten.. Senkinek nincs joga nyilvánosan megszégyeníteni a másikat, még abban az esetben sem, ha esetleg saját magát hozza méltatlan állapotba.

ma 15:41
 13/23 A kérdező kommentje:
11# Szóval ha a te haverod leinná magát, akkor te is levideóznád őt? Vagy hagynád, hogy részegen a forgalomba menjen, elüsse az autó? Vagy ha rosszul lesz a téli hidegben, elájul, akkor otthagynád megfagyni? Gratulálok.
ma 15:45
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

"Ha a villamos alá esik szerencsétlen, és kilapul, vajon akkor is röhögtek volna rajta?"

Én igen. Pont leszarom, hogy mit gondol rólam egy névtelen senki.

ma 15:57
 15/23 A kérdező kommentje:
14# Akkor egy kicsit gondolkodj el, nézz magadba, mert benned van a hiba.. Ilyen barátot nem kívánok senkinek se. Mert valószínű velük is ugyanezt tennéd. Tudod, bajban ismerszik meg...
ma 16:01
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

Én hívtam már ki drogos/részeg emberhez rendőrt.

Körülbelül 3x hívtak vissza, hogy ott van-e még, muszáj-e kimenni. Kimentek, igazoltatták, az embernek hirtelen megjött az esze majd felszállt villamosra és gondolom folytatta tovább.

Az "ember" konkrétan azzal szórakozott, hogy zebránál le-fel lépked a padkáról és az autósok nem tudták eldönteni, hogy most átkel-e vagy sem. Egyik alkalommal konkrétan megbotlott és majdnem beesett az egyik autó elé.

Ha ott az autós elgázolja akkor a büdös életben nem magyarázza ki, hogy beesett elé valaki a zebrán. Ugrik a jogosítványa, csak azért mert egy drogossal futott össze.

Szerinted ez rendben van?

ma 16:03
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
A 8 asnak igaza van,pont neki nem válaszoltok?
ma 16:09
 18/23 anonim ***** válasza:

#15 Kicsit te gondolkozz el.

Azt írod, senkinek nincs joga megszégyeníteni a másikat. Miközben te magad felállítasz egy "rendszert" ami alapján gyűlölködhetsz, lealacsonyíthatsz más embereket, hogy kiéld ezáltal a belső frusztrációdat.

Te magad nem ismersz engem, mégis felállítasz saját kényed-kedved szerint egy "kórképet" ami alapján igyekszel engem megszégyeníteni. Tehát te magad sem vagy jobb semmivel, mint az aki röhög egy drogoson.

ma 16:16
 19/23 A kérdező kommentje:

18# Ha van egy embertársunk, aki bajban van, vagy méltatlan helyzetben van, azon segíteni kellene. De legalább nem megalázni. Ha nem tudsz segíteni, legalább ne alázd meg. Ez lenne a kulcsmondat. Akkor se, ha részegre issza magát, összehány mindent. Vagy lehet, hogy összeszarja magát valaki, és valakinek ez vicces, és rögtön kapja elő a telóját.. Csak nem tudom, milyen ember az ilyen.. Nem tudom, miért űznek sportot egyesek a másik megalázásából. Ez személyiségi jogok megsértése.

Bocs, ha ítélkezésnek vetted, csak a saját véleményem. Nem személyes. Ne vedd magadra, ha nem érint, meg nem támadás akart lenni. Téged nem ismerlek, nem tudom, ki vagy, személyesen veled nincs semmi bajom. Általánosságban írtam ki a kérdést.

ma 16:22
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
volt hogy álltam a buszmegállóba,telefonoztam hátranézek látom a nő áll velem szembe,a telefont felém tartva,visszafordultam,háttal,98 százalék hogy felvett,köpni nyelni nem tudtam,sokan álltak ott biztos látták,de,megtehette.30 éve rendszeres volt hogy a fiugyerekekeket verték a tanárok az osztály előtt,amig elnem kezdett sírni.Agyonvert gyerek boncolási képeit mutatják körbe a tárgyalóterembe,milyen jogokról beszélünk?ez a középkor
ma 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!